Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arabaları, hızlı, polis

En Hızlı Polis Arabaları...

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

En Hızlı Polis Arabaları...

Dünyanın en hızlı polis arabasına sahip olma ünvanını kazanmak için Almanlar ve İtalyanlar arasında kıra kırana bir mücadele var Şimdiye kadar bu ünvana layık görülen araç Lamborghini Gallardo kullanan İtalyan polisiydi Lamborghini Gallardo saatte 300 kilometreye kadar hız yapabiliyor

Ama Almanlar da Lamborghiniyi yakalayabilecek bir araca gözlerini dikmiş durumda

İşte bu araç, saatteki hızı 360 kilometre olan Brabus CLS V12 S Rocket

Otobanda hızlı kovalamacalarda kullanılacak bu araç seri üretim en hızlı 4 kapılı otomobil ünvanına sahip

Bu arada Avusturya polisi de Porsche 911?i deneme etme aşamasında

Devriye arabaları denemelerde bile ülkedeki motorcuların yolda kendileriyle kapışmaktan kaçındığının farkındalar

San Diego?daki memurlar ise silah monte yerleri bulunan saatteki hızı 250 kilometre olan özel yapım bir polis arabası kullanıyorlar

İngiliz polisler ise Ferrari 612 Scaglietti kullanıyor ama sadece yol güvenliğini arttırmak için

İngiliz polisinin kullandığı araçlar en sürâtlisı olmasa da Emniyet Müdürlüğü'nün kullandığı bu elektrikli Smart?lar en düşük karbon emisyon seviyesine sahip

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com