Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
astra, çift, geliyor, turbo

Çift Turbo Astra Geliyor

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çift Turbo Astra Geliyor

Haziran ayında yapılan makyaj operasyonuyla birlikte GTC modellerinde çift turbo beslemeye sahip Diesel motor sunulacağı açıklanan Opel Astra'nın bu üniteye üç gövde seçeneğinin sahip olacağı kesinlik kazandı

OPC haricinde kalan Astra modelleri arasında en güçlü seçenek olan aracın dış görünümü bu özelliğini belli edecek şekilde Gövde rengine boyanan ön panjur şeridine sahip olan otomobillerin 5 kapılı modellerinde yan cam çerçevesi kromajlıyken GTC'de üst kısım kromaj alt kısımsa siyah renkli

19 inç çaplı jantları standart donanımında sunan güçlü Diesel'in ön ve arka tamponları daha sportif tasarımlarıyla dikkat çekerken bütün gövde seçeneklerinde çift çıkışlı egzoz sistemi standart olarak sunuluyor

İç mekanda sportif yan desteklere sahip ön koltuklar ve alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi gibi dinamik sürüşe yönelik donanımlar görülürken koltuklar, kapı içi ve paspaslar gibi yerlerde kırmızı renk kullanımı dikkat çekmekte Orta konsolu piyano siyahı sunulan araçların pedal setleri de metal

Çift turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli Diesel motoru daha önce Insignia'da da kullanılan otomobil 195 beygir güç, 400 Nm tork üretebiliyor 6 ileri vitesli manuel şanzımana sahip olan Astra versiyonlarından üç kapılı GTC, 223 km/s maksimum sürat ve 49 litre/100 km'lik ortalama yakıt tüketim değerine sahip Sports Tourer'da maksimum sürat 222 km/s olarak açıklanırken 5 kapılı hatchback 226 km/s ile en hızlı gövde seçeneği 5 kapılı iki seçeneğin de ortalama yakıt tüketim değeri 51 litre/100 km

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com