|
|
Konu Araçları |
anibüs, feat, firavun, yalnızlar, şarkılarda, şeyh, şeyhum |
Firavun Anibüs Feat. Şeyhum Şeyh - Yalnızlar Şarkılarda |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Firavun Anibüs Feat. Şeyhum Şeyh - Yalnızlar Şarkılardaİzlesenecom : Video - firavun şeyhum yalnızlar şarkılarda Yağmurlar bak bu akşam gözlerimden damlar olmuş Yalnızlar şarkılarda kendini aşk yoluna vurmuş Sözler Zamansız çıkınca ağızlardan pişmanlıklar Fayda etmez dört duvarda seni yakar bu yalnızlıklar Bana bu akşam biraz şarap biraz dağılmış aşklar verin Kafam güzel olduğunda sana söz şarkılar söylerim Ellerimde son bi beste giden sevdanın ardından Hadi kaldır kadehleri dünün farkı yok yarından Beni böyle kahredenler eski dosttan hatıralar Hani nerde söz verenler nerdeler bu canımı aldılar Sabah olmadan bitse Türküm sigaramdan son dumanlar Hayat işte bak biter bir gün gözyaşlarım günüme damlar Yağmurlar bak bu akşam gözlerimden damlar olmuş Yalnızlar şarkılarda kendini aşk yoluna vurmuş Sözler Zamansız çıkınca ağızlardan pişmanlıklar Fayda etmez dört duvarda seni yakar bu yalnızlıklar Yalnızım bu tek aşkım mazide kalan gül demesi Sahte sözler boş yüzler bana vaadedilen sade güzler Bende duvara karşı çığlılkar Sende hayatın da hep pişman bense çokca artık embsil var oluştan yok oluşa bu hikaye kulaklara bu benden toprağa faili meçhul fail yok fail biter şeyhun gider kimler gelir herkez susar gidene kal diyemem fallara inanamam ama ben gururuda yenemez bilirsin sen |
|