![]() |
Ekrem Düzgünoğlu - Yas Senfonisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekrem Düzgünoğlu - Yas SenfonisiNeden, neden ![]() ![]() ![]() Sadece neden Git beni bırak öyle git Bir haykırış yeter sana Ardından bir kova şiir döktüm Bak son kez yüzüme bak Kaybolan anılara inat Kaybolan hayallerime dön de bak Beni bırak öyle git Ağlama öyle git Anılar yeter sana Yeter sana yeter sana Yas yas içinde yas Ten içinde can can içinde Can kaybolurken tüm umutlar Ne olur gitme, gitme, gitme Öksüz kalırım naçar kalırım Hadi tut, tut ellerimi Yas yas içinde yas Kan içinde kan can içinde can Sen gidersin gurbet kalırım Düşer düşer gözlerimden, gözlerimdem sen diye aşk Ah ağlasın şrkılar Yağıyor üstüme çiğ taneleri Her taraf buz kesmiş Ellerim ellerine yaban Bak son kez yüzüme bak Kaybolan anılara inat Kaybolan hayallerime dön de bak Beni bırak öyle git Ağlama öyle git Anılar yeter sana Yeter sana yeter sana Yas yas içinde yas Ten içinde can can içinde Can kaybolurken tüm umutlar Ne olur gitme, gitme, gitme Öksüz kalırım naçar kalırım Hadi tut, tut ellerimi Yas yas içinde yas Kan içinde kan can içinde can Sen gidersin gurbet kalırım Düşer düşer gözlerimden, gözlerimdem sen diye aşk Ah ağlasın şrkılar [Şiir:] Bir parça yalan yoksa sende Sen çık aradan kalsın kalan O içimde taa ![]() ![]() ![]() Bir gün, bir gün çıkageleceksin ey sevgili Gözlerimi kapatıp benim ben geldim diyeceksin Ama ben, ama ben, ama ben, çoktan sen olacağım |
![]() |
![]() |
|