![]() |
Göksel-Mektubumu Buldunmu [2009] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göksel-Mektubumu Buldunmu [2009]Aglamak güzeldir Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden Sakın utanma Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden Sakın utanma Ağlamak öfke delice nefret Doruklarda aşk doyumsuz sevinç Kahreden keder kısaca hayat Ve nefesin ve nefesindir Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden Sakın utanma Ağlamak güzeldir Ağlamak senin kara dünyana Hala sevdiğin ve hissettiğin Tüm güzelliğin ve çirkinliğinle Varolduğundur varolduğundur Ağlamak şu gelip geçici dünyada Herşeye rağmen varolmak demektir Ağlamak yaşayan binlerce duygu İnsanca güzel bişeydir Ağlamak şu gelip geçici dünyada Herşeye rağmen varolmak demek Ağlamak yaşayan binlerce duygu İnsanca ve coşkulu güzel bişeydir Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden Sakın utanma Ağlamak güzeldir Baksana Talihe Gel bana sor bana sevgi bumu diye Girsene kalbime düşmüşken elime Boşveren boş gezen olsanda bana ne Ben sevemem kimseyi senin yerine Baksana talhe mal verir kimine Seni vermiş benim gibi birine Baksana talhe mal verir kimine Seni vermiş benim gibi birine Yandı yandı içim yandı İçti aşkı kanmadı Yandı yandı içim yandı İçti aşkı kanmadı Kalbimin istediğini almak nasip olmadı Kalbimin istediğini almak nasip olmadı Aşk dayatır gibisin yani bana Gel bu gece kalmasın yarına Sar beni sarmala verme başkasına Kördüğüm ol benimle sakın açma Baksana halime gülme deli diye Akıl ermez bu gönül işine Baksana halime gülme deli diye Akıl ermez bu gönül işine Yandı yandı içim yandı İçti aşkı kanmadı Yandı yandı içim yandı İçti aşkı kanmadı Kalbimin istediğini almak nasip olmadı Kalbimin istediğini almak nasip olmadı Inanmam Uzakta gördüğüm yüz benimi Birini arayan gözlerimmi Yalvaran boş kalan elleri mi? İnanmam olamaz inanmam Bu yollar bu çıkmaz kaderimi Yanımda ağlayan ses benimmi Şu giden yabancı sevgilimi İnamam olamaz inanmam Birden nasıl oldu değişti Herşey bir başka renkti Mavi toz pembe yem yeşildi Gördüğüm rüya bu değildi İçiden yıkılan eserimi Kendini kandıran sözlerim mi Gelmesin son gnüm bekledimi İnanmam olamaz inanmam Birdn nasıl oldu değişti Herşey bir başka renkti Mavi toz pembe yeyeşildi Gördüğüm rüya bu değildi Birden nasıl oldu değişti Herşey bir başka renkti Mavi toz pembe yeyeşildi Gördüğüm rüya bu değildi Dudaklarinda Arzu udaklrında arzu kolarında yanlız ben Sana bakan bir çift göz ben olayım sevglim Gününe gene eş gözünde yaş yine ben olayım Sana aşık yanlız ben ben olayım sevgilim Bütün ömür boyunca kalbide sevgilin ben Benliğinde yanlız ben ben olayım sevgilim Güüne gecene eş gözünde yaş yine ben Sana aşık yanlız ben ben olayım sevgilim Bütün ömür boyunca kalbinde sevgilin ben Benliğnde yanlız ben ben olayım sevgilim Günne gecene eş göznde yaş yine ben Sana aşık yanlız ben ben olayım sevgim… Gülmek icin yaratilmis Gülmek için yaratılmış Gülmek için yaratılmış Gözlerde yaşlar niye Sevmek için yaratılmış Kalpler hep boboş niye Sevmesini bilmiyorsan Bakma sakın gözlerime Mutlu olmak istiyorsan İnan inan sözlerime Yok yok yalan deme Sevgi denen o gerçeğe Sevmek acı gerçek acı Benzer birbirine Gülmek için yaratılmış Gülmek için yaratılmış Gözlerde yaşlar niye Sevmek için yaratılmış Kalpler hep boboş niye Sevmesini bilmiyorsan Bakma sakın gözlerime Mutlu olmak istiyorsan İnan inan sözlerime… ![]() Bilemedim Benim aklım alacağın Bana cefa kılacağın Her damlada salacağın Bilemedim bilemedim Görmeyeli c*****mı Gözlerim döker kanını Bu derdimin dermanını Bulamadım bulamadım Hasret bağrım yakar oldu Sitem kalbim yıkar oldu Çeşmim yaşı akar oldu Silemedim silemedim Hasretinden bağrım keva Çeşmin yaşı oldu şarap Lebrerinden kafi cevap Alamadım alamadım Sim endamın hicrinden Sahibi düşürdün dile Bir teselli bu gönlüme Veremedim veremedim… Senden Baska Senden sorsan umanlardır derdim Hani gözlerin varya Bülbüleri susturup dinlerdim Tatlı sözlerin varya Katmer katmer güller açar gönlümde Hani gülüşün varya Daha mutlu olaam ömrümde Beni öpüşün varya Senden başka senden başka Gözüm görmez hiç kimseyi Senden başka senden başka Duyaam ben hiç kimseyi Senden başka senden başka Seveem ben hiç kimseyi Senden başka, seden başka Olamam senden başksıyla Dizlerim titrer sen görününce Hani o gelişin varya Aklıdan çıkmaz bütün ömrümce O çapkın gülüşün varya Bir ilkbahar yağmuuydu sanki Ardından güneş doğarya Yaktı bir ateş gibi inaki O kor dudakların varya Senden başka, senden başka Gözüm görez hiç kimseyi Senden başka senden başka Duyama ben hiç kimseyi… Caresizim Seversin sevmez gel dersin gelmez Bu aci bitmez çaresizim çaresiz Gün gelir arkasindan kosarsin bekle dersin Bir kere dönüp bakmaz çaresizim çaresiz Bir gün gelir ask biter insafsizca terk eder Bütün bunlarin ardindan sadece gözyasi kalir Beklerim gelmez haykiririm duymaz Aglarim bilmez çaresizim çaresiz Ne yapsam bilmem ki? arkasindan gitsem mi Sonunda ayrilik war çaresizim çaresiz Bir gün gelir ask biter insafsizca terk eder Bütün bunlarin ardindan sadece gözyasi kalir Seversin sevmez gel dersin gelmez Bu aci bitmez çaresizim çaresiz Bir zamanlar ne mutluyduk Gelecekten umutluyduk Gitti her taraf sessiz çaresizim çaresiz Bir gün gelir ask biter insafsizca terk eder Bütün bunlarin ardindan sadece gözyasi kalir Gözyasi kalir gözyasi kalir Mektubumu buldunmu Seneler sonra bir gün bana sorarsan Anlatırım dönüşümü yarı yoldan Alışkanlık bin betermiş aşktan Ayırmasın Tanrım seni yanımdan Seneler sonra bir gün bana sorarsan Anlatırım dönüşümü yarı yoldan Alışkanlık bin betermiş aşktan Ayırmasın Tanrım seni yanımdan Güle Güle sana Yagmur hiç dinmiyor, her damla keder sanki Sensiz gün bitmiyor, bu kader benim degil sanki Güle güle sana, yolun açik olsun Güle güle sana, seni Tanrim korusun Aksam gün olmuyor, her an bir asir sanki Bütün dünyam bitmis, o ben, ben degil sanki Bir ümit ve bir resim hepsi Bir damla gözyasi ardindan kalan senin Güle güle sana, yolun açik olsun Bütün güzel seyler, hepsi senin olsun Güle güle sana, yolun açik olsun Güle güle sana, seni Tanrim korusun Simdi sen varsin şimdi sen varsın yaşamak güzel her yer aydınlık mutluyum ben şimdi sen varsın coşuyor içim bilmeli dünya mutluyum ben sen tanrı’nın bana verdiği nefessin sen yıllardan sonra bulduğum neşesin birden bire içim coşar seni görünce şimdi sen varsın yaşamak güzel her yer aydınlık mutluyum ben şimdi sen varsın coşuyor içim bilmeli dünya mutluyum ben sen tanrı’nın bana verdiği nefessin sen yıllardan sonra bulduğum neşesin birden bire içim coşar seni görünce Sen Bensiz Ben Sensiz Disarda bir yaz yagmuru Yas sokakar sensiz bensiz Aksam olmus ilik rzgar Los isiklar sensiz bensiz Bir masalmis geçen yilar Kaç yaprak var elimizde Ask bir rüyamis uyandik Adi kaldi dilimizde Ses vermiyor çalgilari Tavernalar sensiz bensiz Masamizda yabancilar ![]() Hatiralar sensiz bensiz ![]() Bitsin artik bu hikaye Kader çeksin kapimizi Kapanmsiz kalbimize Sen bensiz ben sensiz |
![]() |
![]() |
|