![]() |
Onur Koç - Ayrıldık İşte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onur Koç - Ayrıldık İşteAyrılık için son kez değiL ![]() ![]() uzaktan sadece gözlerine baktım ![]() ![]() gözlerin ağLıyordu ![]() ![]() biLiyorum istemiyordun ![]() ![]() sadece öyLe susuyordun ![]() ![]() korkuyor söyLemiyordum ![]() ![]() ayrıLdık diyemiyordun ![]() ![]() beLkide haLa seviyordun ![]() ![]() şimdi senLe ayrıLdık işte ![]() ![]() şimdi eLLer mutLu oLsun yine ![]() ![]() o kader o masum ![]() ![]() aşkımıza kıydı ![]() ![]() ağLama sevgiLim ![]() ![]() gözyaşLarını siLemem ki ![]() ![]() her son gibi bu aşkta son buLdu ![]() ![]() yürekLerden tırmanan aLevLeriyLe ![]() ![]() beLki birgün yine ![]() ![]() kavuşuruz seninLe ![]() ![]() ya ömürde ya öLümden sonra ![]() ![]() yüreğim dayanmıyor ![]() ![]() her gece sensiz ağLıyor ![]() ![]() bu ömür böyLe yaşamak istemiyor ![]() ![]() şimdi senLe ayrıLdık işte ![]() ![]() şimdi eLLer mutLu oLsun yine ![]() ![]() o kader o masum ![]() ![]() aşkımıza kıydı ![]() ![]() ağLama sevgiLim ![]() ![]() gözyaşLarını siLemem ki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|