![]() |
K.W.B. - Cumartesi Anneleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() K.W.B. - Cumartesi AnneleriCUMARTESI ANNELERI ![]() ![]() ![]() Buyur mavilesir insanlar teni tenime deger Akar yuregim onlarda onlarla kanar Cigliklar ses vermez boguk turkuleri gecenin Agir devineni kentin emegi rizkini calar Calar bin gencin baharini yutar Yutarda doymaz kanli makina duzeni mutlak kirar Duymadin mi ölüm tarlasi banka kasasi makinali tufek , iktidar mafyasi kurtlar sofrasi ! Doymadin mi ? Benim olani bana birak Pusuda sinsi kursun sesi sessiz cogunlugun gucunu kirar Ve ansizin solar sis ! Cigliklar ses vermez Boguktur turkusu gecenin Kayiptir yavrusu gelmez Cumartesi annelerinin Karanlikta olumun nefesi sirayla korpe dallari yoklar , Kayboldum anam nerdesin ? Ana o can evi Bir gecede agirir saclar soluverir gulusler her kapi calista Ana kosar her ucan kustan medet umar ! Sevgi yuklu kadinlar aci yuklu analar Suskunlugun ortasinda bir ates yaktilar Goguslerinde olum karanfilleri , Ellerinde umut resimleri Cumartesi gunleri Cumartesi anneleri ![]() ![]() ![]() Haykirdilar kirli savasa cocuklarini istediler Olumden hesap sordular Olum makinasi olum makinasi Hani oglumun gulusu Bana ondan bir parca o benim parcam Benim olani bana birak Pusuda sinsi kursun sesi sessiz cogunlugun gucunu kirar Ve ansizin solar sis ! Emzirecegim sevgiyi cumartesi gunleri Cigliklar ses vermez Boguktur turkusu gecenin Kayiptir yavrusu gelmez Cumartesi annelerinin |
![]() |
![]() |
|