![]() |
5 Karıs - Biz Burdayız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 5 Karıs - Biz Burdayız[b] Ben Apak Mikrofonda Bir Kanak Yarım Yamalak Türkçe Lyricleri Dizerim Laklaklak Cartel Parolasıydı Odur Bu Duyduğum Rap Paranoyası 95-96 O Zamanlar İçimi Alev Aldı Yankı Yükselen Bu Ses 5K Mikrofonda Check No Stress Hepimiz Elele Türkçerap’te Bir Nerede? Bir Derede 2 Kerede Desene 5K 5K Bir Kere Girerse Beynine Çıkmaz Bu Kelime Türkçe Rap’in Kralı Varsa Çıksın Önüme Nakarat : [C-Nem /Apak/ ] X 2 Biz Buradayız ///5 Karış/// Biz Buradayız ///Buna Alış/// Biz Buradayız ///Ha Ha!/// Biz Buradayız ///5 Karış/// [H-Run] Hayat Boyunca Ömrünü Yaşa Türkçe Rap’i Duy Hemen Kork Kayna Sözleri Dinle Boyun Eğme Türkçe Rap’i Tat Hemen Kork Kayna [C-Nem] Biz Buradayız Derken Bu Sefer Rapi Söyleyen C-Nem Yani Ben Army’den Türkçe Hip-Hop’a Bir Alo Deniz Apak Yanımda Artık Anlasan 5 Karışta beraberiz Hayatın Her Önemli Anında Nakarat : [C-Nem /Apak/ ] X 2 Biz Buradayız ///5 Karış/// Biz Buradayız ///Buna Alış/// Biz Buradayız ///Ha Ha!/// Biz Buradayız ///5 Karış/// [b] Avrupa Duy Sesimizi 5 Karış Büktü Ensenizi Yo Seni Gidi İniminiminli Rap Oldu İndi Sizse Köle Evet Öyle Öyle Para Koparana Bakma Bide Bak Teypine Sakla Lyrical Atak Sahnede Bakma Sakın Ha Hepsi Palavra Rap Sanada 9 Milim Mermi Sakladım Sana 360 Derce Geriye Takla kendini Önleme Al Rapin Topal Önce Bi Yudum Al Sonra Sat Bilemem Göremem Geldim Bak geri Dönemem Önümdede Yolum Anlatabilebildimmi Sana Olum 5 Karışı Dingillerine Ekle Turkish Hip-Hop’la Elele Dur Havanı İçine Çekme Sakın Kekeleme Bir Bekle Berlinde Rapler Çakılır Hemde Faizle Geri Yaslan Ve 5 Karışı Dinle Yeah What Ah Ah 5 Karışı Dinle (5 karışı Dinle) Nakarat : [C-Nem /Apak/ ] X 4 Biz Buradayız ///5 Karış/// Biz Buradayız ///Buna Alış/// Biz Buradayız ///Ha Ha!/// Biz Buradayız ///5 Karış/// |
![]() |
![]() |
|