Silahsiz Kuvvet - Kiyamet Alameti |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Silahsiz Kuvvet - Kiyamet AlametiKiyametin alameti nedir diye sor kendine Yanlislara attigin adimlara yakin ol Bu sekilde yaklasirsin dogrulara adim adim emin Unutmaki her yanlisin kiyamet alametin Karmasik sözlerimin düzeninde gerçek Kendine dost ol yalanlara rest çek Yolun sonu 4 köse karanlik bir bosluk Inkar etme bosuna bosa çaba toyluk Gülmek hüner degil sana yakin iyi dost Iyi günde kenet olan kötü günde ihtiyaç Gözyasi dökmekte var temelinde Aslolan insan yolumuz kiyamete Ipe sapa gelmez duygularin rehinesi Karmakarisik benliginin anahtar cümlesi Yaklasirsin dogrulara adim adim emin Unutmaki her yanlisin kiyamet alametin Nakarat Yanlis yollarda yürü yakul Bulacaksin elbet yolunu Üzerine bastigin yanlis zemin Untmaki her yanlisin kiyamet alametin Problematik kaos ne son nede ilk Anahtarim kelime kuvvetsel taktik Arka planda saklanan yalanlarin Gizemini bulabilmek için çiktim yola Izliyor ve görüyorum insanlik ölüyor Izliyor ve görüyorum yetim hakki yeniyor Kim kime dum duma sesi kesilen çogunlukta Açacak agzini yumacak gözünü bir gün elbet Nefesleri kesmek demek pes etmek ilelebet Bir tarafta haramlar bir tarafta sen var Unutma sakin bu sinav kiyamete kadar Duydugunda sinavin bitis zilini Geçecek gözünün önünden hayatinin seridi Dogrulara yaklas adim adim emin Unutmaki her yanlisin kiyamet alametin |
|