![]() |
Gizli Yara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gizli Yaragizli bir yara sevgimiz söyleme gülüm kimseye leyladan mecnundan beteriz meleğim dillere düşmeyelim leyladan mecnundan beteriz meleğim söyleme kimseye dillere düşmeyelim sen benim yaban gül dalım bağrımın yarası sevdalım ayrılık olmasın güllerim solmasın söyleme dağlara söyleme yollara kimsenin diline düşmeyelim söyleme dağlara söyleme yollara kimsenin diline düşmeyelim bir günüm senin le bir ömür bilki bu beden sensiz ölür aaaağ al beni koynuna ayrılık yolun da bir daha düşmeyelim al beni koynuna hasretim ben sana ayrılık yoluna bir daha düşmeyelim sen benim yaban gül dalım bağrımın yarası sevdalım ayrılık olmasın güllerim solmasın söyleme dağlara söyleme yollara kimsenin diline düşmeyelim söyleme dağlara söyleme yollara kimsenin diline düşmeyelim (şiir kısmı) seni ben hüzünlü şarkılarda umutsusuz yarınlar da aradım bu kara sevdamı kime anlatayım analatamam ki! kınarlar bizi hor görürler öylesine çaresizim ki ![]() ![]() ![]() bir yanım da sen, bir yanımda yuvam biliyorum biliyorum dönmeliyim bağrıma taş basıp seni ter etmeliyim elveda güzel kız bu yaramız heep gizli kalsın söyleme kimseye söyleme dağlara söyleme taşlara söyleme hiçç kimseye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeki ERDEM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|