Vatan - Statik &Amp; Nefret &Amp; Ses &Amp; Yener |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Vatan - Statik &Amp; Nefret &Amp; Ses &Amp; YenerVATAN Her sey vatan için Her sey vatan için ( Ceza - [NEFRET] ) Dokulen bu kanlar yaralar baglamaz , Aci degil bu vatan topragina dokulen karis karis Ya vatan yada can,Rabbin´den rahmet sana ; Kefensiz yatan Gozunu buraya dikenin oyarim gozunu Cakal , fazla golge ediyorsun ha! TurkceRap´te milliyet,biraz daha ciddiyet , Yaylan ulan ibne simdi NeFReT onunde ![]() Saga sola bakmasana lan simdi bana ! TurkceRap´te geliyorum iste sana bomba, Dalgalanan goklerde yildiz ve hilal Hakkidir Hakka tapan Milletimin istiklal ![]() ![]() ( Dr Fuchs - [NEFRET] )Calisan Turkiye gozumun onunde Ata´m sen rahat ol yerinde Mehmetcik tepede bekler nobette Turk Bayragi dalgalanir goklerde ![]() ![]() ![]() Turkiye icin olurum ben sozumde Kimse duramaz turk´un onunde Ben varsam bu dunya uzerinde Kimse duramaz bu vatan goklerde Her zaman ilerleme hedefinde Sozunu tutan ve namusun pesinde Bu vatanin ustunde herkez Kardestir Bunu Beynine iyi Yerlestir ![]() ![]() ![]() Her sey vatan için Her sey vatan için ( Yener ) Bizans´i sasirma sabrimi tasirma Geliyor sille , TurkRapinden sonra tuner- Kartal gibi havalanirim goklere Gokler benim ; ay yildiz benim simgem Affedemem vatanima yanlis yapani 30 000 askerin canini alaniHatirasi var sehidin unutmadim Yapilanlarin hepsini hatirladim Gozumun onunde aglayan bir kucuk cocuk Baba diyor babasinin kunyesine , Mezar tasina sarilmis neden niye ? Sordum bunu kendime ![]() ![]() ![]() ( Turbo [Statik] ) Vatan vatan toprak altinda yatan Unutma sakin seni aldatan her zaman Seytan! Bitsin artik olumler , Bitsin artik bu cile Cekemem bile bile ![]() ![]() ![]() (Dus-Man [SES] ) Birlikten guc dogar , Gucler birlesti : Statik , Nefret , Ses , Yener ![]() ![]() ![]() Gucler birlesti kotulukleri kovar vatan sagolsun ![]() Budur bizi birlestiren nokta Hedef dorukta Sasma Bir elin nesi var iki elin sesi var Gucler birlesti HiPHOP SonsuZa KAdar (Sonsuza Kadar ![]() ![]() )Her sey vatan için Her sey vatan için |
|
|
|