U.L.A.Ş - Olmadi Melek (Düet: Pit10 &Amp; Deniz Gürzumar)... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
U.L.A.Ş - Olmadi Melek (Düet: Pit10 &Amp; Deniz Gürzumar)...Gel burasını terk edelim Ben değilim o ben değilim gelHem kırgınım hem severim ben Hem dargınım hem alışık Sana bin kere söyledim aklım karışık Bir kere görmedin halimi Yanaşıp derdimi sormadın üzdün şımarıkBaksana zaten herkes bunamışSeni benden hangisi çaldı? Yeri geldimi ağlayacaktım Geri gelmedin ortada kaldım Onlar taraf ben ortada kaldımSen görmedin arkada kaldınSensiz ben çok yol aldım Sessizce yargılandım Nerde kaldın? Gel sevgilim beni terk edelim Ben bıraktığın gibi ben değilim Ben gördüğün gibi sen değilim Hem öldüğüm gibi Yeniden doğarım her şarkım çalışında Yine ben seni bulurum Bak yeni ben soyutumHakkımı ver en zayıf haldeyken bile çoğulumSonu yok yolumun Çocuk halime bak yarımım Ağlasam olmaz utanırımBeni bağlasan olmaz kaçarım benÇağırsan bile gelemem Yeniden başlarım herşeyi bilememGemiden kaçan en son bendim güzelim Seni ben bir sevdim devrim olduBir tek sen değişmedin ! Deniz Gürzumar: SEN GİTTİN GİDELİ BEN YALNIZIM YENİDEN BİR HAYATA ALIŞAMADIM BENİ KENDİME BIRAKTIN ÖYLECE OLMADI YERİNSE DOLMADI MELEKPit10: Yine boş bir gün hoş değil benim içinGittiğin günden beri zaten delirmişim Gelir misin hayır benim misin hayırDeğişmişsin Güzel günler için söz veren değil miydik? Kıskandılar tabi mutluluğu gördülerse Sebep yoktu ve her şey döndü terse Takmazdım gurur biraz törpülenseYine yaklaşırdım bedenine özgüvenle Hayat oyun oynadı ve ben kaybettim Elbet tıkandı bak bir yerde tüm gayretim Kırık kalbim küllerinden doğacaktı katlettinAma kızamadım değerlisin kahretsinUnutmak için zaman çözüm derler Dakikalar saat ve sen birine gönül versen Ya da her şeyi bir yana koyup dönüp gelsenBoşa hayal kurmak acıları körüklerken Deniz Gürzumar: SEN GİTTİN GİDELİ BEN YALNIZIM YENİDEN BİR HAYATA ALIŞAMADIM BENİ KENDİME BIRAKTIN ÖYLECE OLMADI YERİNSE DOLMADI MELEK |
|
|
|