![]() |
Metkan - Artık Bitsin [ Kendi Parçamın Sözleri ] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Metkan - Artık Bitsin [ Kendi Parçamın Sözleri ]1 ![]() Unutmadım Ben Yaşadığım Eski İhanetleri ![]() ![]() Acımasız Hayat Vermedi Bana OnLarı Geri ![]() ![]() DostLarım Yanımdaykende Unutuyorum Derdi Kederi ![]() ![]() İyi Günümde Uzattınız Yapmacık Elleri ![]() ![]() Hayat Benim İçin Hiç Olmadı Pembe ![]() ![]() Sokakta Neler Gördüm Yüzlerde Maske ![]() ![]() Bu İşe Hiç Bulaşmasaydım Dedim Keşke ![]() ![]() Uzun ve Karmaşık Bir Yol Var Önümde ![]() ![]() Benim Hiç Bir Zaman Gülen Yüzümde Olmadı ![]() ![]() Gözlerimden Akan Yaş Kalemimden Akmadı ![]() ![]() Karamsar Duygularım Beni Yalnız Bırakmadı ![]() ![]() Başkalarına Doğan Güneş Bana Bi Türlü Doğmadı ![]() ![]() Azrail Kapımda Ölüm Bana Yakın Anne ![]() ![]() Ölümde Hayatın Bir Parçası Buna Ne Çare ![]() ![]() Gitmek İstemiyorum Artık Bitsin Bu İşkence ![]() ![]() Sokak Başında Beni Bekliyor Elinde Kelepçe ![]() ![]() Nakarat : Yardım Et ALLahım Artık Bitsin ![]() ![]() Biri Gelsin Şunları Silsin ![]() ![]() Elimde Kara KapLı Bi Defter ![]() ![]() İçinde Biriktirdiğim SözLer ![]() ![]() 2 ![]() Gerek Varmı Başka SözLere En Büyük Acı Bu ![]() ![]() Bu Gece SessizLiği ÇığLıkLarım Bozdu ![]() ![]() Kurduğum HayaLLerim Tek Tek Yok OLdu ![]() ![]() Hayatın KaranLığında Bir Işığımda da Yoktu ![]() ![]() BunLar Benim Hissettiğim ÖLü DüşünceLerim ![]() ![]() Sende Bana Uyma Sakın Peşimden SürükLerim ![]() ![]() Gece Saat 12 TopLadığım VaLizLerim ![]() ![]() Yürüdüğüm KaLdırımLarda Var Ayak İzLerim ![]() ![]() Doğru BiLdikLerim YaLan Geçmişe Hasret ![]() ![]() Kendim Yarattım ve Üstüme Çöktü Kasvet ![]() ![]() Mutsuzum İşte Buna Sebepte İnsanLar ![]() ![]() Aynadaki Görüntüsünü AsıL Yüzü Sanan Var ![]() ![]() AydınLığa Öfke ÖLümün Rengi KaranLık ![]() ![]() Üzerime YükLediği SiyahLar ve Birde AyrıLık ![]() ![]() BiLe BiLe YanLış Yerde Arıyorum Çıkışı ![]() ![]() GönLüm Görmek İstemiyorum Artık Bu Kışı ![]() ![]() SözLer Bana Aittir İnanmayan Arkadaşlar Google'dan Aratsın İyi veya Kötü YorumLarınızı BekLiyorum Şimdiden Teşekkürler ![]() ![]() Not : Okuyup Yorum Yaparsanız Sevinirim Koftiden Direk Emeğine SağLık Demenizi Sevmiyorum |
![]() |
![]() |
|