![]() |
İlayda - Seven Herkese Allah Muradini Versin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlayda - Seven Herkese Allah Muradini Versinhayret, hayret seni mi sevmistim birzamanlar sana mi yanmistim o bir damla gözyasina dünyalari sildigim bir tek gülüsüne tek gülüsüne kendimden gectigim gönül köskümü sevginin hizmetine verdigim hayret ben seni mi sevmisim ya ben cok aptalim evet evet ya ben cok aptalim su halini sevmissem birincisi sen degismissen ikincisi cünkü hicbir sevgi bitmez bir anda böyle icimdeki sevgin uzay kadar sonsuz ama seninki ama seninki en az senin kadar soysuz ask kadar büyük sevgi, sevgi kadar yüce ve kilic gibide keskin olmalidir bunu idrak etmek icinse benim bu sevgimi idrak etmek icinse soylu bir kisilik olmak gerekir ha aklima geldi nisanlaniyormussun mutlu ol dicektim ama mutlu ol dicektim ama dilim vermiyor bir türlü ögretemedim bu dil yalan konusamiyor biraz yavas ol be kizim birak yapma beni yaktin bari onu yakma bunuda onu cok sevdigimden degil malum ya acisini biliyorum ya onun icin yapma lütfen yapma birak diyorum birak bir tek dilegim var simdi haktan bir tek dilegim var simdi yaradandan bir tek dilegim var simdi yüce tanrimdan seven herkese allah muradini versin hee aklima geldi seninde allah belani versin allah belani versin |
![]() |
![]() |
|