![]() |
Hakan Peker Sarki Sozleri.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Peker Sarki Sozleri..Hey zil çaldımı, kızlar çıktımı Bizim öğretmen dalgayı çaktımı Seninki hülya benimki rüya Ders çıkışında okulun kapısında dikil ha Hey corc versene borc Olmaz maykıl bende de yok Sinemada film var hey sende kaç para var İşte geliyor kızlar bu işte bir iş var Yarımda çay var ikide maç var Kahvede kumar moruk paraları sökül ha Hey corc versene borc Olmaz maykıl bende de yok Önlere geçelim baylar ilerde boş yer var Biletçi diyorki bozuk olsun paralar Evet sayın bay biraz öne kay Vay canına vay Manitanın arkasından çekil ha Hey corc versene borc Olmaz maykıl bende de yok Karnede zayıf var hapı yuttuk çocuklar Evde bizi bekler kızgın suratlar Deniz ve kızlar diskoda danslar Uçtu rüyalar eylülü unutma sıkı çalış ha Hey corc versene borc Olmaz maykıl bende de yok |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Peker Sarki Sozleri..Bir gün sende beni ararsın Bir hasret seni yakar Deli bir özlem sarar ağlarsın Geri dönmek istersin Eski bir şarkı yakar Birden gözlerin dolar ağlarsın Elimde değil unutmak seni Kaçsam da kovalar anılar beni Boş hayallere sarılır gibi Kolay mı unutmak bir anda seni SÖZ-MÜZİK: BERNA KEFELİ(PEKER) DÜZENLEME(1998) SONER KIVANÇ MIX: MURAT UNCUOĞLU STÜDYO: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Peker Sarki Sozleri..Kendime soramam ne diye Ötesi yok dönemem geriye Bunca zaman yaşadığım aşklara Baktım ayrı ama hep aynı Sanki ben kabahat gibiyim Bekledim bitsin de gideyim Bunca zaman yaşadığım aşkların Hepsi ayrı ama hep aynı Içimde yeller eser Halimi bir görsen Neler neler çektim ah bu yüzden Hop! be alınma sen Seviyorum desen Neler neler çekerim ah bir bilsen Illaki aşk arıyorum Sağdan soldan çalıyorum Bir de ben sana soruyorum Ilahi aşk bu mu Denedim ayrı, ama hep aynı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Peker Sarki Sozleri..Dere aynı tepe aynı Gece gündüz hep aynı Yaşamak bir işkence oldu sana Senin isteklerinden anlarmı Bu bahçe tarla Duramazdı artık buralarda Bir gün köyden çıktı artık Şehirli olacak aklına takmış Giymiş basma mor fistanı Yanaklarında güller açmış Ellerine kına yakmış ellerine Gözlerine sürme çekmiş gözlerine Dillerine mersi düşmüş dillerine Sosyeteye girmiş köylü güzeli Sonunda işler girdi yoluna Zengin kocayı taktı koluna Bakındı durdu sağına soluna Şaşırdı kaldı filmin sonuna Söz: Hakan Peker - Erhan Güleryüz Müzik: Feyyaz Kuruş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Peker Sarki Sozleri..Yanlış anlama sakın Nerede gördün Ne zaman sevdin beni Pardon tanıyamadım Hangi bahardı Ne zamandı Düşme benim peşime Her peşime düşen Birşeyler aldı benden Git hadi işine Her aşığım diyen hep masaldı Gecemi gündüzümü Karıştırır oldum Kim anlar şu halimden Delimisin derdin ne Derdin ne benimle Benim derdim kendimle Salına salına Gelme yanıma Daha kimsin nesin Anlayamadım Hele yüzünü gözünü Aç bir görelim Daha boyunu posunu Kavrayamadım Yüzünü gözünü Boyunu posunu Başını sonunu Anlayamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Peker Sarki Sozleri..Bir yalan ayırdı bizi yanındaki başka biri Gözlerinden anlıyorum seviyorsun belli Ayrı kalamam ben asla yüreğim dayanmaz buna Gidersen hesap sorar yarınlarım sana Acı verir bana herşeyin sonum olur inan gidişin Bırakırsan yok olurum parçalanır bedenim Aldatılmış duygularla karmaşık oyunlarınla Sahte bir dünya kurdun şimdi sen bana Vazgeçen ah ben değildim sonuna kadarda direndim Yalan yanlış bu sevdayı senle yaşadım tükendim Vazgeçen ah ben değildim sonuna kadarda direndim Yalan yanlış bu sevdayı senle yaşadım tükendim Bir yalan ayırdı bizi yanındaki başka biri Gözlerinden anlıyorum seviyorsun belli Ayrı kalamam ben asla yüreğim dayanmaz buna Gidersen hesap sorar yarınlarım sana Acı verir bana herşeyin sonum olur inan gidişin Bırakırsan yok olurum parçalanır bedenim Aldatılmış duygularla karmaşık oyunlarınla Sahte bir dünya kurdun şimdi sen bana Vazgeçen ah ben değildim sonuna kadarda direndim Yalan yanlış bu sevdayı senle yaşadım tükendim Vazgeçen ah ben değildim sonuna kadarda direndim Yalan yanlış bu sevdayı senle yaşadım tükendim Vazgeçen ah ben değildim sonuna kadarda direndim Yalan yanlış bu sevdayı senle yaşadım tükendim Vazgeçen ah ben değildim sonuna kadarda direndim Yalan yanlış bu sevdayı senle yaşadım tükendim |
![]() |
![]() |
|