![]() |
Cin Seddi - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cin Seddi - Şarkı SözleriCin Seddi – Bırak Kendini hergün kaçıyorum aynadaki bu yüzden gülüyorum insanlara yalandan da olsa gidemedim ruhum bana bakarken çünkü yüzleşmek içimi temizliyor bakışlardan çaldığım tüm hayatlar, bu gece arkamda koşuyorum boşluğa, umarsızca denize ve rüzgara savuruyorum ruhumu ört üstümü yeniden doğur beni dünya şimdi atlamazsan boşluğa bir daha yapamazsın asla bırak kendini özgürlüğün kollarına gerçeklere izin ver sarılsınlar sana aynadan konuşan sahte yüz geçmişten haberci haykırıyor ama ses yok at kendini diyor yaşanmışlıklara gerçeklere izin ver sarılsınlar sana şimdi atlamazsan boşluğa bir daha yapamazsın asla bırak kendini özgürlüğün kollarına gerçeklere izin ver sarılsınlar sana |
![]() |
![]() |
![]() |
Cin Seddi - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cin Seddi - Şarkı SözleriCin Seddi - Adım Ne Benim adım yok senin var mı kendini kaybedip bulmak kolay mı Zaman yalnızlığa ayarlı uyandığımda beni alır mı Kırılmış kalbinin bir sebebi var dön de biraz aynaya bak Yalan mı aşk mı yoksa küçük bir dua mı benim adım ne Her şey gördüğün gibi değil aslında bir çok şey gibi yalan Peşinden gittiğin bu yolda sensin yorgun ve sona kalan Benim adım yok senin var mı korktukların hep karşında mı Yersiz yurtsuz yalnızlığında iki kişilik yer var mı |
![]() |
![]() |
|