Yasemin Yildiz (Sarki Sozleri) |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yasemin Yildiz (Sarki Sozleri)Aklına Geleceğim Gün akşam olduğunda hayale daldığında Gece uyuduğunda rüyana gelecegim, Rüyana girecegim oyyy Başka birini buldun sevgilim diyecegin Ona dokunduğunda aklına geleceğim Aklına gelecegim oyyy Unuttum artık seni hep mutlu olacağım Bu büyüyen sevgimi kalbime gömeceğim Baksa birini buldun sevgilim diyecegin Ona dokunduğunda aklına geleceğim Aklına geleceğim oyyyy Artık bir başkasına sevdiğim diyeceğim oyyyy Artık bir baskasına helalim diyeceğim oyyyy |
Yasemin Yildiz (Sarki Sozleri) |
11-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yasemin Yildiz (Sarki Sozleri)sen yarim idun sen gülum idun sevduğum idun söz vermiştuk ölümüne sen benum idun anlumuza yazildi yar bu kara yazi söz vermuştuk tutamaduk biz sözumuzi bedduam olsun beni hiç unutmayasun ölene kadar sevduğum yarsız kalasun unutamam artuk seni seveyirum senun içunsenun içun yar öleyurum sen yarum idun sevdalim idun ölesiye sevdum seni herşeyum idun kader boyle ayirdi bak yollarumuzi neyapalum kuramadık yar yuvamuzi görüyorum bu aşk benide senide yakar ayri duştuk senunle yarrrr sonsuza kadar o güzel gözlerune yar doyamayirum herşey bitti senun içun ağlamayirum o güzel gözlerune yar doyamayirum herşey bitti senun içun ağlamayirum |
|