|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2oo9, albümü, burcu, güneş or sihirbaz, parçaları |
![]() |
Burcu Güneş/Sihirbaz Albümü [2Oo9] Tüm Parçaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş/Sihirbaz Albümü [2Oo9] Tüm ParçalarıSİHİRBAZ Yanyana uzanıp Gökyüzüne baktığımız anda Hayatımın değişeceğini anladığım o anda Dekorumuz yıldızlar ve Kahkaha atan martılar Esiyor ılık bi rüzgar Seninle içimde huzur var Sihirbaz, sihirbazsın, inanılmaz Sen herşeyi yaparsın En son inadım da kırıldı gitti Çok düşününce zamanım geçti Zor seçerdim de ne oldu şimdi Aşık mı oldum yani? Aşık mı oldum şimdi? Sihirbaz, sihirbazsın, inanılmaz Sen herşeyi yaparsın |
![]() |
![]() |
![]() |
Burcu Güneş/Sihirbaz Albümü [2Oo9] Tüm Parçaları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş/Sihirbaz Albümü [2Oo9] Tüm ParçalarıGurur Çiçekleri İki dudak arasında Kopsa bir fırtına Çaresiz taşlara serileceğiz Yılları düğümledik Bir söz uğruna Kırıldık biz aşka tövbeliyiz Bahar bir ten gibi sarınca beni Yaz dokununca gizlilerime Güze saklanır aşk iniltileri Biz dal mıyız? Biz çiçek miyiz? Saçımı alsan bir gece eline Nefesinle uğsan bileklerimi Bir ateş böceği ayinine Bıraktık gurur çiçeklerini Bir damla gözyaşı yoksa bir aşkta Şarabı kim neden icad etti bilmem, Dudağıma alevi koyan isyansa Ah yol ayrımındayız Ben senle gelmem Bahar bir ten gibi sarınca beni Yaz dokununca gizlilerime Güze saklanır aşk iniltileri Biz dal mıyız? Biz çiçek miyiz? Saçımı alsan bir gece eline Nefesinle uğsan bileklerimi Bir ateş böceği ayinine Bıraktık gurur çiçeklerini |
![]() |
![]() |
|