![]() |
Cambaziye - Tik Tak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cambaziye - Tik TakBaşladım gene deli gibi gevelemeye Bi müsade beyler rahat bırakınız Adınızı soran oldumu size lann hadi ordan uzatın ayakları kocaman yorgan bize göre tiktak tiktak zaman geçiyo bak bizi gördün kaç kaç tavanarası records sorunsuz ahbap sorunlu varsa yanaşsın korkak senin gibileri çok gördük hor gördük sizin gibiler zaten hep kördü kör düğüm gibi bağlandınız bi itee iti ne kadar övdünüz bak yine deli ettiniz bizi her zaman ki gibi maydonuz oldunuz gene rape dede korkut başlangıcı yapınız sattığınız onca dostlarımı aradınız hey dostum yoldan geçen her kıza baktınız laf attınız abarttınız kapattınız camı hepiniz utandınız rezil itler kendinizi bi bok sandınız Nakarat2x Tik Tak bu rape saygı duy ama kastım huy benim asrım şudur ![]() ![]() Bu cambaziye ses getirir hepinize Tavanarası örümcek gelir bak hepinize XeSsaT Verse: Bana bakın akın ortamda takılın ama laflarındaki argo umruda değil mama hani nerdeler o kara deliler bendeki sendeki tipin aynısı özenti dimi bak bak bak rap gibi taslak gerçeği bilmen önemlimi bu rapin yeni felsefesi kulağına delik açıcam bak abisi ![]() bak harbisi çok mu derdi ![]() ![]() kulağındaki ritmin hecesi sertliğin doğuşundaki gibi dimi bak bu rapin yükseltilmesi ![]() ![]() tavanarası burası bakın örümcek yuvası bizdeki herkes delidir be aslanım Aslımı bu rapin hassı bu evet hadi senide bekliyorum dans et deli gibi Nakarat2x Tik Tak bu rape saygı duy ama kastım huy benim asrım şudur ![]() ![]() Bu cambaziye ses getirir hepinize Tavanarası örümcek gelir bak hepinize |
![]() |
![]() |
|