![]() |
Rahdan &Amp; Kerim - Kırdım İstemeden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rahdan &Amp; Kerim - Kırdım İstemedenKahretsin yine her şeyi mahvettim ![]() Ben çok eskiden sorma neden yada sor bilemem ![]() ![]() Koş gel hemen kollarıma doğru ![]() ![]() ![]() Alsın ve ellerimi birileri kalbine bassın ![]() ![]() Bırak ellerim ölene kadar orda kalsın geçirme haklısın ![]() Üzdüm(üzüldüm) kızdım(üzüldüm) sustum(büzüldüm) çok üzgünüm ![]() Gözyaşlarım yok tamam haklısın hepsi içime aktı ve ben sakladım ![]() Karanlık bir gece öncesi ve soluksuz beklenen bir sevgili Gözleri aklıma takılmış kalmış elleri soğuk şubatı hatırlatmış Görmezden gelme bu kalbi lütfen ![]() İstemeden kırdım istemeden ![]() ![]() İkimizi bugün aynı karede düşündüm ![]() Mutlu iki yüz ama kendime güldüm ![]() Bazen asıktı o şirin suratın sen sebebiyse her zamanki gibi ben Hapsettim kendimi senle yalnızlığa olsaydı tebessümün yaşardım ben anınla ![]() Şimdi sigara dumanı yoluma eşlik eder sensiz her gün ölüme eş değer ![]() Unutamam yüzündeki o buruk ifadeni kıyamam yeter ki yakma resimleri ![]() O gülen çocuk her gece belki ağlar sen beni böyle bil yaram elbet kabuk bağlar ![]() ![]() Den şubatın bana hediyesi ![]() Karanlık bir gece öncesi ve soluksuz beklenen bir sevgili Gözleri aklıma takılmış kalmış elleri soğuk şubatı hatırlatmış Görmezden gelme bu kalbi lütfen ![]() İstemeden kırdım istemeden ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|