![]() |
Velet-Aşkın İnadına |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Velet-Aşkın İnadınaVelet-Aşkın İnadına bazen şarkılarla anlatırsın duygunu bazense şiirlerle bazense sevdiğin uzaklarda olur o nedenle ver sihiri gönder güvenince ben bi kuşum ve yanına geliyorum kanadımda bi not seni seviyorum hergece camında gülümü bekliyorum melek gibi yatışını izliyorum yetmiyor bize ne bana nede sana yanına gelsem ama bana gelecek bela güneş doğuyor gülüm uyanacaksın hadı ay parcam sana elveda kalbım alev alsın seviyorum buralar sana uzak bunu biliyorum ben güneşin ama sönüyorum çağırsınlar gülümü duyamıyorum biliyorum sana gelmez zor gibi beni gören olsa derdi yok bunun evi sensizlik ilk askın misali bendeyse eski kötü bi mazi yarim beni sevsin benide duysun elini beline koyupta öyle uyusun el bebek gül bebek gülümü dikeni gönül yaramıda dikecektir elvet yarım bana gelsin elimi tutsun kanadımı hasreti acımı unutsun eller gülümün ellerini ellemiş şimdi allahın beni durdursun gülüm sana bakmaya kıyamıyorum sen benim namusum dokunamıyorum sıcak tenin tenime değdimi alev alır mum gibi karsında eriyorum kalbinin zindanına beni bağla ol bi dalga fırtınaya kapılma gel vur yanaş benim limanıma alt üst et gemi ben ve koca tayfa yazdım kazıdım adını bir ağaca yaprak dökümü askım bahara kar düşse gülüm kapının önüne girsin bir tohum gözünün içine Bak gözüm dinle bu şarkım sana besteler yazdım ben senin adına asklar dikendir basalım inadına gülüm yanlızım yetiş imdadıma yarim beni sevsin benide duysun elini beline koyupta öyle uyusun el bebek gül bebek gülümü dikeni gönül yaramıda dikecektir elvet yarım bana gelsin elimi tutsun kanadımı hasreti acımı unutsun eller gülümün ellerini ellemiş şimdi allahın beni durdursun sen bir kurşun kalbime sıktım sensiz yaşamaktan gülüm bıktım günşerin sayılı sana kavuşucam kanadı kırık güvercinle barışıcam aylar bana yıllar gibi geldi gülümün gülüşü gözümün önündeydi acılar verdim nedeni neydi onca acıya rağmen beni sevdi gülüm biliyon bu şarkı sana kuş ol bi öpücük kondur şurama burama bu gece sensiz yastık koydumda taşıyom gülüm adını boynumda bu şarkıyı özel birine yazdım ve bir kez daha adını andım aşkın inadına sevecem seni, AŞKIN İNADINA ‘ SEVECEM SENİ |
![]() |
![]() |
|