![]() |
Exhlikeyf - Sileceğim İsmini |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Exhlikeyf - Sileceğim İsminiBir sabah çıktım yola ve herşey zordu Bir anda değişti hayat ve günler yordu Kordu ayrılık bütün adımlarımda yavaş yavaş telaş var telaş unutmak mı yordu Allah belanı versin seni çok sevmiştim Hergün özler ve kokusu gitmezdi teninin Sen benim ünlem işaretim herşeyim Sen öyle güzeldin ki herşeyimi alıp gittin Şİmdi bana baksan kırık dökük sokaklarda bir elimde mermi var bir elimde tabanca Hayatım değişti uysal çocuk gitti be güzelim, Gömdüm ellerimle o şimdi mezarda Herkes yanlış,herkes yanmış, bitirdiniz lan bizi şimdi alayınıza alkış Dua edin kinim elime elim belime gitmesin ve unutmayın kahpeleri kim yaşatmış Çok zaman oldu hasrete vurdum alıştım ben Bitirdim soruları niye niçin ve neden Kimse için değmezmiş yoluma bakıyorum iyi mi Unutmak zorsa ilk baştan sileceğim ismini Aynı zamanda da atalım ve gidelim bir uçuruma Uçurum derin olsun o anda bırakalım boşluğa kendimizi bütün öfkemizi Gücün yeterse gel,bu ayrılık için ölmeye değer Eğer bi an geçersem aklından sadece düşün Çok yıpratma demek isterdim kolay olsun dönüşün Ben de hata yaptım biliyosun kahpelerin oyunu İlaçlı bünye tahmin edemezdi böyle bi sonucu Bitirme aşkım diye bağırıp sokaklarda ben yanlız bi bankta kafamda hep sorgularla Sordularda söylemedim seni unutmak istediğimi Her anımda korku vardı her yanda silah sesleri ve gerçekten korkuyordum hayatımda ilk defa birşeylerden Dönüyodu oyunlar ve ben çaresizce beklerken düşünce gücü elinden alınmış ve yılmış bir beden buna rağmen seni isterken Çok zaman oldu hasrete vurdum alıştım ben Bitirdim soruları niye niçin ve neden Kimse için değmezmiş yoluma bakıyorum iyi mi Unutmak zorsa ilk baştan sileceğim ismini! |
![]() |
![]() |
|