![]() |
Ayben - Kısmet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayben - KısmetJilet olmuş genç insan bilet almış yoksulluğa göz yuman da var ![]() veren de var ![]() kaldırım taşında yapmaya çalışan kardeşimle benim aramda fark yok ![]() bir anda varlık ve yokluk inceden koyar inceden bayar ufaktan sayar yalandan kayar ayaklar bazen çalışmaktan da ellerin kanar ![]() kendine idare eder ![]() kalan hayatı anlarken kimisi hayatını mensup derdini paylaşmak adına ortak arar ![]() Yüreğimde dert çok dostum Zor günlerse geçer elbet Bu dünyada bize yer yok dostum Kalbini buzla dağla atesin sönmez ![]() Sorsam güneşi kıskanır o yeri ayı sorsam güneşi kitlenir o neyi anı bilsek yüzünü döndüğün anılara bi nispet yapsak ah olura kısmet Bitmeyen bi kan davası varsa karşılıklı isteksizlikler var ![]() ![]() Konuşanlar desen de bilmez ![]() Neden ağlıyor annesine sarılmayı özleyen evlatlar ![]() ![]() iyice yaşanmaz ![]() gözü doymaz ![]() ![]() ![]() aynı yeri bombalatır asırlar boyu paylaşılamayan neydi ki petrol gibi her yere dert pompalatır ![]() kazı kazan değil yazılan ağrılar kapalı sancılara tedavi yokmuş ![]() ![]() ![]() alışverişi boy vermiş ![]() ![]() Sorsam güneşi kıskanır o yeri ayı sorsam güneşi kitlenir o neyi anı bilsek yüzünü döndüğün anılara bi nispet yapsak ah olura kısmet |
![]() |
![]() |
|