![]() |
Polemick - Yağmur Yıkasın Sözlerimi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polemick - Yağmur Yıkasın SözlerimiBir zamanlar isyan yoktu sitem büyüktü sözlerimde Bir zamanlar gülmekte kuraldı yaşlı gözlerimde Bir zamanlar mutluydum rüzgar esti yerlerinde Ve bir zaman cok dostum vardı mutlu günlerimde Bazen gelirler ansızın ve kalkıp kosmak isterim Delice sıksam kendimi kırılsa bütün dişlerim İsyan ederim bazen yolunda gitmez işlerim Birgun her şey düzelir bence böyle söyler hislerim Ayazda kaldım terledim güneşte kaldım titredim Bugün bu kalpte olman gerek dün nedense gelmedin Bir adım gelene bir adım gittim sonumu hiç düşünmedim Sevilmedim kader dedim ben ağlayıp üzülmedim Yağmur yıkasın sözlerimi Sözlerim anlatır özlemimi Gözlerimde bir damla yaş yok Nerede unuttum yüreğimi Yağmur yağsın gözlerime Bulutlar hasret gökyüzüne Yağ yağmur yağ yağmur yüzüme Zaten dertler bir düzine Şunu bilir şunu söylerim ben hep olacağı varmış olmuş Tamam sulanabilir fakat solacağı varmış ki solmuş Zamanı getirsene geri harbiden cok zormuş Sonradan çözersin belki hayat onu çok yormuş Ağlar gözlerim tribim duygusala bağlar Kavuşamadım hayallerime yol verin ulan dağlar Ardıma baksam göz dolar cocukluğum el sallar Ufak adam bir rap söyler mikrofon ağlar Hayallerimle evli olsam rüyalarımla mutluyum Ben ağlamakla barışık olsam gözyaşımla suçluyum Uçup da gitmek istedim ve de kanatlı kuşmuyum Yerimde saydım daldım uykuya ben idamlı suçluyum Hanginiz şu nefse hükmedendi varsa söyle Özlemek güzel şey ama sahtedir gülüşlerim Gülüşlerim de sahte olsa yaşla dolsa gözlerim Sözlerimse lafta kalsın kalptedir benim yerim Yağmur yıkasın sözlerimi Sözlerim anlatır özlemimi Gözlerimde bir damLa yaş yok Nerede unuttum yüreğimi Yağmur yağsın gözlerime Bulutlar hasret gökyüzüne Yağ yağmur yağ yağmur yüzüme Zaten dertler bir düzine |
![]() |
![]() |
|