![]() |
Ege Yaz Aşkım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ege Yaz AşkımDönemem verdiğim sözden Böyle çabuk dönemem Gideceğini bile bile devam edemem Kaç kez yandı canım hasret acısıyla Artık seni sevemem Başlamam biteceğini bile bile Bu aşka başlamam Ne seni ne de kendimi ateşe atamam Anla beni yaz aşkım Kadehi senin özleminle dolup boşalacak Gün sensiz başlayıp sensiz batacak Yaşanmak istenenler hep yarım kalacak Bunu benden isteme İlk ilk değil ki bu başıma gelen Beni benden alıp götüren İlk ilk değil ki bu başıma gelen Beni yavaş yavaş eriten |
![]() |
![]() |
![]() |
Ege Yaz Aşkım |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ege Yaz Aşkımbu şarkıyada bayılıyorum egenin bütün şarkılarını dinliyorum zaten bide en son şarkısı çok güzell Kaç zamandır med cezir sandım Görmeyince seni silinir sandım Hapsolunca gözlerine Allahım nasıl nasıl nasıl nasıl Nasıl da yandım Bir kaç efe ve bir iskele Sevdan olta bana hadi rastgele Bende yerin dolmamış hala İşte ben asıl asıl asıl asıl O zaman yandım gam çalar savurur koparıp aşktan kalmadı farkım hiç kuru yapraktan ne sefa ne vefa istemem versin her nefes dilerim seni ben haktan Senden kaçmam gerek Seni aşmam gerek Nerde bende seni silecek yürek Seni aşmam gerek Senden geçmem gerek Nerde bende seni silecek yürek |
![]() |
![]() |
![]() |
Ege Yaz Aşkım |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ege Yaz AşkımBu gece hiç konuşmadan Söndür ışığı da uyu yanımda Yarın güneş doğmadan Gitmiş olacağım belki burdan Ağlar sesin kulağımda Sıcaklığın da hala avucumda Sabah olmadan daha Sokulsam yanına Yağmur öncesi gibi Yaşla doldu gözlerim Kalbimden en son geçen yolcu Yolcu sensin Acılar sevinçlerin Sevinçler acıların gölgesi Bazen gezer başında Aşkın da böylesi Yağmur öncesi gibi Yaşla doldu gözlerim Kalbimden en son geçen yolcu Yolcu sensin Kimini sevgi kimini nefret Kimini hasret alır ya Kimi aylarca kimi yıllarca Bir yaşamca kalır ya bu şarkısıda süper |
![]() |
![]() |
|