![]() |
Medusa - Herşeyin Sebebi Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Medusa - Herşeyin Sebebi Varmedusa-herşeyin sebebi var yok deme bana herşeyin sebebi var mutluluğun bile müdeti var sor kendine ne işim var hayatta bak sana yakın olan herşey uzakta sen kimseye deger verme emze ser ve güzel günlerini önüne rüyaların kabusa dönüşmesin dökülmesin gözyaşların yere dünden kalan mazeretlerle geçirdim günümü derdim çok umudumun sonu bu son sayfası ömrümün sonu bu çocuk oyunu mu geçen günlerin hepsi nafile mazide kaldı o güzel günlerin ağlama boşuna sabret yok say var say ki gelip geçecek çilelerin sebepsiz yere tüm bunlarda agrasifliğin hadsafalarda sende o gözleri artık kapa düşün herşeyi sakin kafayla yaralandım kuş gibi çırpındım yakalandım hırsız gibi suçlandım yakalandım boşluğunda yok oldum baka kaldım ardından kahroldum oldum yok deme bana herşeyin sebebi var mutluluğun bile müdeti var sor kendine ne işim var hayatta bak sana yakın olan herşey uzakta tek nefeste bitecek sandı hayat süre gelen süreçte yakalandı bu kalp alt kademe inen bir yol var sözün özü ayrılık inme otuza mutluluk istedim her gece düşledim kendime res dedim üstelik istedim pes dedim artık kendime gelemedim göremedim,bilemedim,yalvardım,tanrıma el açtım yaradana yalvardım,bir umutla hayata bağlandım nefes alışlarım günden güne azaldı rıhtımda batan gemiler toplandı nede olsa yaralıyım bu gece kafam dağınık yak bi cigara içim olmuş keder ,dumanını savur artık hayata bedel yok deme bana herşeyin sebebi var mutluluğun bile müdeti var sor kendine ne işim var hayatta bak sana yakın olan herşey uzakta mutluluğun sonu var bunu biliyodun karanlığın içine içine itiliyodun anladın bu hayat oldukça hain düşündün ileride ne olucak halin biliyorum o güzel yüzü görmedi ömrüm kabusun hepsini hayata gördüm nankör oldu etrafım kötü bunu göremeyecek kadar kördüm hayat bi maraton koş sormadan hızını arttır yavaşlamadan bak ben dünyaya küstüm üzerine tüm kinimi püskürttüm düşüncelerimin karmaşasında dolanıp dururken aklımda canıma tak eden nedenlerim var basma kalıp bilgilerle yorulmuş zihinin imkansızı yansıtır sözlerin beynini yormaya zahmet etme ben senin için düşündüm sonunu isyan fayda etmez ki kadere ne çare durumum bi çare hayat felsefemi anlamaya çalışma yorma beynini medusa'yı dinle bence en iyisi yok deme bana herşeyin sebebi var hayatımın bile müdeti var sor kendine ne işim var hayatta bak sana yakın olan herşey uzak yok deme bana herşeyin sebebi var mutluluğun bile müdeti var sor kendine ne işim var hayatta bak sana yakın olan herşey uzakta |
![]() |
![]() |
|