![]() |
Numan Hadi-Unut Beni Be Can(Şiirli) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Numan Hadi-Unut Beni Be Can(Şiirli)Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım Kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar duydu feryadımı ![]() Sen, sen duymadın mı can? Ne vardı bu kadar uzak yerlerde açacak¿ Benden uzak o iklimlerin, Benden uzak o şehrin Kahrolası o kalabalıkların Benim kadar ihtiyacı mı vardı sana, Benim kadar hasret çekti mi Kahrolası o şehrin semaları, Benim kadar yandımı Ne vardı can? Ne vardı uzak iklimlerde açacak? Ne vardı Kendimizi bu kadar kahredecek? Kara trenler umut olmamalıydı, uzayan yollarda kalmamalıydı bakışlar ![]() Dünya, bir tek nokta olmalıydı can ![]() ![]() ![]() Bir tek noktada doğmalıydık ![]() Ben, hep hasret türküleri söylememeliydim, Sen hep hasret şiirleri okumamalı ![]() Hasret diye bir söz olmamalıydı lügâtlarda Geceler boyu hergün göz yaşlarımla ıslanmamalıydı yıldızlar ![]() Bu son gecemiz unut beni be can, Dökme gözyaşlarını gidiyorum ![]() ![]() ![]() Ölüm ayırırdı bizi hep derdik ayrıldık işte bak ölüyorum ![]() Feryadıma şahit gökteki yıldızlar gelinlik kefeni giyiyorum ![]() Kabrime melekler gözyaşı döküyor unut beni be can ölüyorummm ![]() ![]() ![]() oy cann ![]() ![]() Gönlüm bu sevdaya dar gelir oldu Boğuyor karanlıklar can ![]() ![]() ![]() Mesafeler kurşun oldu amansız feryadıma şait oldu yıldızlar Can ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasretin ağır bir yük omuzlarımda Ben çekmekten usandım, sen usanmadın mı? Bildim, bitmeyecek bu hasret! Uzak iklimlerde açmış iki çiçeğiz ![]() Hangimiz gelsek diğerinin yanına, Kuruyup, kaybolacağız ![]() Ben, kıraç topraklara döndüm can, Ben, kurumuş dereler gibiyim ![]() ![]() Belli bu sevda kahredecek bizi,Unut be can ![]() ![]() ![]() ![]() Bu son gecemiz unut beni be can, Dökme gözyaşlarını gidiyorum ![]() ![]() ![]() Ölüm ayırırdı bizi hep derdik ayrıldık işte bak ölüyorum ![]() Feryadıma şahit gökteki yıldızlar gelinlik kefeni giyiyorum ![]() Kabrime melekler gözyaşı döküyor unut beni be can ölüyorummm ![]() ![]() ![]() unut be can ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bırak yeni güneşler doğsun semalarında ![]() Bulutlar gizlemesin yıldızlarını yeniden başlasın herşey yeniden doğ bensiz şafaklarda ![]() Unut can unut senin için yazdığım sevda şiirlerini ![]() De ki; bir rüya idi bitti ![]() solgun aynalarda yansıyan bir hayal ![]() De ki; bir romandı, sonu koskoca bir hiçle biten ![]() Unut beni can, Unut vakit varken ![]() ![]() ![]() Unut beni can Bırak hasretin bana kalsın ![]() Varsın cehenneminde kavrulsun gönlüm ![]() Ben yine her gece saçlarını koklayayım uzak yıldızlarda ![]() Gözlerimde takılı kalsın hayalin ![]() Sen unut can, sen unut! Ben unutursam ben sevmekten vazgeçersem Olurya sensizliği seçersem kahredersem, Milyon kere ben kahrolayım ![]() ![]() ![]() ![]() Bu son gecemiz unut beni be can, Dökme gözyaşlarını gidiyorum ![]() ![]() ![]() Ölüm ayırırdı bizi hep derdik ayrıldık işte bak ölüyorum ![]() Feryadıma şahit gökteki yıldızlar gelinlik kefeni giyiyorum ![]() Kabrime melekler gözyaşı döküyor unut beni be can ölüyorummm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|