![]() |
Grup 2 + 2 - Sarkı Sözleri... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup 2 + 2 - Sarkı Sözleri...Gözümden akan iki damLa yaş ![]() ![]() ![]() Biri kaLbimdeki yangına ![]() ![]() Diğeri, mısraLarımda kagıdıma ![]() ![]() ![]() Korku doLu sayfaLar ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırık bir kalbin hikayesi ![]() ![]() ![]() YaLnız bir aşkın sessiz çığLığı ![]() ![]() ![]() Baş roLade bir kaLp ve avunduğu yaLnızLığı ![]() ![]() Yazdığım iLk şiir bu ![]() ![]() Çektiğim iLk acı ![]() ![]() ![]() Yaktığım iLk ateş ![]() ![]() Söndüğüm iLk an ![]() ![]() Sahip oLduğum tek can bırakıp giderken ![]() ![]() Ardından döküLen yaşLarLa son buLdu ![]() ![]() Geride yarım bir hayat ![]() ![]() küLLenmeye yüz tutmuş bir sevda kaLdı ![]() ![]() O sevda ![]() ![]() ![]() ![]() Yaktın yıktın ![]() ![]() Kor oLdu çektin gittin ![]() ![]() KüL oLdu ve şimdi bir mum ardındaki rüzgarLa savruLdu ![]() ![]() ![]() KayboLdu ![]() ![]() ![]() ![]() YaLnızLık kaderim ![]() ![]() ![]() ![]() Hançerdi ![]() ![]() Yüreğimde zehirdi ![]() ![]() geceLer hep sensizdi, çaresizdi ![]() ![]() ![]() KayboLdu ![]() ![]() ![]() ![]() YaLnızLık kaderim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gün geLdi yeniden doğdu ![]() ![]() AnLadıki yaLan doLan aşk deiL sözLerdi ![]() ![]() Bir kaLp çıkardı ürkekçe ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni bir hayata iLk adımını atmıştı, yaşadıkLarını unutmaya çaLışırken ![]() ![]() Onun getirdiği son ![]() ![]() ![]() ![]() Ve herşey için çok geçti ![]() ![]() Yeter artık ! O sevda bir yangındı ![]() ![]() ![]() Hani bir sevda vardı diLLere destan ![]() ![]() Hani bir adam vardı kaLbinde sevda doLan Ne sevda kaLdı ne o adam ![]() ![]() Yeni bir hayat ![]() ![]() ![]() Ve sen Yoksun ![]() ![]() KayboLdu ![]() ![]() ![]() ![]() YaLnızLık kaderim ![]() ![]() ![]() ![]() Hançerdi ![]() ![]() ![]() ![]() GeceLer hep sensizli, çaresizdi ![]() ![]() ![]() KayboLdu ![]() ![]() ![]() ![]() YaLnızLık kaderim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup 2+2 - Sen yoksun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup 2 + 2 - Sarkı Sözleri...Çareler Çaresiz Yakaladım hayatı yakasından Yine de vermedi seni bana Çok ugrastım yorulmadan Tesir etmedi kanayan yarama Oyuncak etti Aşkın hain felek Kalbim burkuluyor Sensizken ufak tefek Sıkıntılara çare yok ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrılıklara çare yok ![]() ![]() ![]() ![]() Çareler çaresiz sen yokken Uzaklar bir türlü birleşmiyor Yokluğunla varsın, sevgiye açken Ayrılıklar sewişmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Sol yanımda sızıyla uyandım bu sabah Baktım sensizlik var yanımda ![]() ![]() ![]() Geceleri yıldızlara anlattıgımız sonsuz sevdamız ![]() ![]() ![]() YANLIZDI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geceler yalnızlıgıma güldü ![]() ![]() ![]() Şarkılar sevdamıza agladı ![]() ![]() ![]() Kalbime actıgın derin yaralar var ya ![]() ![]() ![]() Hala sensiz,yalnız ve çağresiz Hemen aldım avuçlarıma Koyacak bir yer bulamadım Avuçlarımda sevdim ![]() ![]() ![]() Sen ![]() ![]() Sen çaresizligi bilirmisin ![]() ![]() ![]() Bildiginden daha çaresizim ![]() ![]() ![]() ÇARESİZİM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup 2 + 2 - Sarkı Sözleri...MuciZe Sensizliği düşünmek bile istemezken Kabuslarım yokluğunla savaşırken Gözünden akacak tek yaşa kurbanken Yapma bunu sevdiğim bırakıp gitme Gözünden akacak tek yaşa kurbanken Yapma bunu sevdiğim bırakıp gitme Biran bile aklımdan çıkmazken Nasıl unutmamı beklersin sen Neden bırakıp gittin ağlarken Biran bile aklımdan çıkmazken Nasıl unutmamı istersin sen Neden bırakıp gittin ağlarken kader dediklerine inanmazdım başta Taki sen çıkana kadar karşıma Mucizelerin en güzeliydi yaşadıklarım (nakarat) Sensizken ölüme bürünecek hayatım Biran bile aklımdan çıkmazken Nasıl unutmamı beklersin sen Neden bırakıp gittin ağlarken Biran bile aklımdan çıkmazken Nasıl unutmamı istersin sen Neden bırakıp gittin ağlarken kader dediklerine inanmazdım başta Taki sen çıkana kadar karşıma Mucizelerin en güzeliydi yaşadıklarım (nakarat) Sensizken ölüme bürünecek hayatım |
![]() |
![]() |
|