![]() |
Yanlız Ugur-E&Amp;Mc_Karakule _Malesef |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yanlız Ugur-E&Amp;Mc_Karakule _Malesef(Nakarat - Mc Karakule) Askim sana doyamadim Inan sensiz olamadim Sana asla kiyamadim Malesef ben kendim olamadim Ama bilki sendende kopamadim Ayrildik diye sanma askim Kaybettim seni bulamadim (Yanliz) Malesef dedin ve gittin seni silmek son kararim Fakat bi yandan boyle ayrilmak degil tarzim Umrumda degilmis gibi yapmaya cok calistim Provalarda gayet iyiydim ama bi turlu yapamadim Sakayla karisik sandim sindiremedim gidisini Ciddiyetten uzaklastim bagdastiramadim celiskiyi Demode sarkilarla devirdim bu gece siseleri Devrelerim yandi son siralar delirdim gibi Malesefle olup bitmez olmaz bitemez kabullenmem Kendi yoluma donup bakmam donmem bakamam gidemem Gonderdigin ilk mektubun son hatiram bize ait Soluk kuru bir gul kaldi eski gunlerimize dair Zamani durduran biri varsa ilk opucugumuze giderim O ani donduran biri varsa tutar kafeslerim Asla vazgecmem senden sunuda bilki sevgilim Sevmen sevgi yaratti bende bu sarkim olsun son eylemim PİN_162819901991 NO98123456789 (Nakarat - Mc Karakule) Malesef ben kendim olamadim Ama bilki sendende kopamadim Ayrildik diye sanma askim Kaybettim seni bulamadim (Ugur-E) Dilim elveda desede kollarim sana acik Gozlerim bakmak istemesede sana asik Dusunmek istemez kafam ama hayaline dalik Olmuyor iste birbirimize baglanmisik Elimde degil bu aralar kafam karisik Bilmiyorum ama cokmu hayallere kapildik Gordugumuz ruyayi yoksa gercekmi sandik Ne yapsak birturlu birbirimzden kopamadik Kalbimden kalbine ben bir yol kurdum Dokunamadim tenine hasretinle doldum Seni dusunmekten bilki bu bedenim yorgun Nerde derdimde cagre bunu kendime sordum Tek tutkum sensin ayrilamamki senden Neyapsam nafile senden asla vazgecmem Derdimin dermanisin sensiz ben gulemem Uzat elini bana gulum artik bekliyemem (Nakarat - Mc Karakule) Malesef ben kendim olamadim Ama bilki sendende kopamadim Ayrildik diye sanma askim Kaybettim seni bulamadim |
![]() |
![]() |
|