Nefkâr - 5'İ Bir Yerde |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nefkâr - 5'İ Bir YerdeYine bir gün batarken her bir düşüncemin görevi abanmak bana Acizlik büyük hissedarım kafamdaki sınır ise küçülmekte Acele ettim acemiyken gerçekten şimdiki yüküm ağır sırtımda Hep tereddüt ettim bir sır verirken bile en yakın dostuma Façalar beden haritam hepsi işaret gibi kalbimi göstermekte Kimsem yok yanımda duygularım anlatılcak birini beklemekte Serzenişteyim şu aralar acabalara kafam yer edinmekte sona hazırlanan ruhum bir mutluluk senaryosu için didinmekte Nasihatlara açıktan bir inanış bağladım dün gece ağlamadan önce Sıkıyönetim başladı ölümle aramda sınır ötesi olabilir bence Taziye edildi her bir günüme benim tarafımdan başım sağolsun Pes etmiştim küçükken bu zamana kadar beni melekler korudu ölüm hayat keder yaşam takılmış Beşi biryerde gibi boynuma ağlarken aldığım soluklar beni getirdi sonuma sitemkar bir davranış içindeyken karşılık geldi her bi lafıma sadece söz varlığımı döktüm ortaya kastım yoktu canıma zerre değerim yokmu gözlerde(yok) anlayamam sözlerden her başımı kaldırdığımda her anım birini özler numara yoktur sırtlarda her bi fert taşır oyuncu sıfatı eskisinin yerine yenisi gelir vede eskiler yol alır jilet kadar keskin kaçıncı bu terk-i diyar kalbimden illet olmuş bana hüzün beni prense çevircek prensesi bekler gürdü saçlar git gide seyrekleşti tıpkı yanımdakiler gibi mutlak sonuç gidersin elbet yerine birgün yeni birisi gelir tavşan yürekli olsam kaçsam bana açıktır kaç kapı tartsan beni çıkar elbet sana yetebilecek gücüm belli şeylere karşı güçsüzüm ki hayatımın büyük kısmı bunu kapsar elbet çözmek gerekir sorun varsa bırakma arkanda gidişin zaten teşkil etmezmi bir sorun ölüm hayat keder yaşam takılmış Beşi biryerde gibi boynuma ağlarken aldığım soluklar beni getirdi sonuma sitemkar bir davranış içindeyken karşılık geldi her bi lafıma sadece söz varlığımı döktüm ortaya kastım yoktu canıma yine bir gün batarken kastım yok canıma acizlik büyük hissedarım kafamdaki sınır küçülmekte |
|