Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kulagına, mesude$eytn

Mesude_$Eytn Kulagına

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mesude_$Eytn Kulagına

Yoktu boştu sözlerimle koştu koştu izlerin ardından kalmadı dizlerim gerçeği millete gösterin Gözlerinde gözlenen yalancının danişkası dedikoduyla fiskosu kartın oldu rap sosu Sustu pustu gözleriyle bozdu oyunu elleriyle sanır sanki bir deliyle arası açılmış kankisiyle hangisiyle gitmiş hangisiyle ibnee hangisini sevmiş hangisini fitne sözlerim kulağına gitsin yanağına bir öpücük kondursun hayrına Yalvarırken gördüm seni dizlerinin üstüne çökmüş halini çok mu bitkinsin ya da yorgun yoksa bana da mı öyle geldi A a ne tesadüf bende vardım gökyüzünde seyre daldım seni izlemek o kadar zevkli ki orda kendimi sirkte sandım

Şeytan kulağına kurşun diyelim artık kimseye güvenmeyelim dostun da olsa bir kere dön bak arkana ve herşeyi aklına tak

Selamla naberle başladı sohbet biraz ciddiyet biraz acele et yedi ceddin gelse kurtaramaz seni bozuksun oğlum bozuk mc Yeni yetmelerin başını çekerim rapte ve saygıda da önüne geçerim pislik torbası olmaktansa yukarda olmayı tercih ederim

Şeytan kulağına kurşun diyelim artık kimseye güvenmeyelim dostun da olsa bir kere dön bak arkana ve herşeyi aklına tak

Battı gemiler malları yediler safları yendi hep iyi keklediler üstüne basa basa söylüyorum bak iyi dinle ve o kafana bunu tak Bakına bakına geldin etrafına ıkına ıkına çıkan o seslerin ardına saklanma pes doğrusu a a pardon git sen doktoruna Dişlerin köreldi artık bakıyorum ısıracak kimse kalmadı görüyorum kıskananlar çatlasın ama kıskanacak da yok ki acıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com