![]() |
Sansar Salvo - Vur Keyfin Dibine |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sansar Salvo - Vur Keyfin DibineSansar Salvo) Bi bombamiz var ve birden çok hedefimiz Ezik çocuklarda birden yok edebilir Bir pompamiz varsa sagde yollu kizlarla Benim peder avukatken kim kirdi kalemimi ? Ciddiye almalisin isi birak talebimi Kimine sera gibi bi tayfa kim çaldi talebemi Yapmani sagliyacak sarkilarla harakiri Diyar BigO Ceky Salvo ****** git simdi! (Zahr`iyan) Come ba lady come come to daddy Sokakta bekler kapimda köpekler bolca gani Kapimda köpek olsan kafanda tasma bekçi O yaka bu yaka sus simdi burda ceky bekçi Rapimse beyzbol saf tutan ben cashball sol krose nakavt iste ben ve rhymla tesko Rapin bi fiyasko piyes basildi ben ve eko Patladi bomba kanki patlatan diyar ve big-o -- (Nakarat: Diyar Pala) Doldur mali içine içine mali yükle Soundu içine çek çek içine titre Tek kagitla olmaz çarsafi ikile Bormarley takiliriz vur keyfin dibine Vurrr Vur keyfin dibine Vurrr Vur keyfin dibine Vurrr Vur keyfin dibine Bobmarley takiliriz vur keyfin dibine -- (BigO) Makinenin isi bu hazir olun baskina Siki tutun o bidona hadi durma bas gaza Basi dertten koru saril hemen kaskina Deli dolu ritimlerin evi bura alsana Geri döndüm baksana yagmur çamur demedim Salladikça kafalari lirikleri dizeledim Kafiye canavari vardiya tanimadi Kolaylik aramadi çekinmedi fikirlerim Sokagimda ates gine hergece harladi Gece çöktü dost yildiz gibi parladi Asarim daglari senkron aglatir -Hah! yeahhh! Elini bagladimmmmm Sokagimda ates gine hergece harladi Gece çöktü dost yildiz gibi parladi Asarim daglari senkron aglatir -Hah! yeahhh! Elini bagladimmmmm -- (Nakarat: Diyar Pala) Doldur mali içine içine mali yükle Soundu içine çek çek içine titre Tek kagitla olmaz çarsafi ikile Bormarley takiliriz vur keyfin dibine Vurrr Vur keyfin dibine Vurrr Vur keyfin dibine Vurrr Vur keyfin dibine Bobmarley takiliriz vur keyfin dibine |
![]() |
![]() |
|