![]() |
İlhan İrem - Tahterevalli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlhan İrem - TahterevalliTahterevallinin bir ucunda sen ![]() bir ucunda ben İkimizde şikayetçiyiz dengelerden Ölgün bir ışık hep yanıp sönen Bir fener sanki hep sularda ben Tahterevallinin bir ucunda sen ![]() bir ucunda ben İkimizde şikayetçiyiz dengelerden Baharlar bitti ![]() çocuklar gitti Aşağı yukarı kaç sene geçti Baharlar bitti ![]() çocuklar gitti Aşağı yukarı kaç zaman geçti Tahterevalli yali balli ![]() tahterevalli yali balli Tahterevalli yali balli ![]() tahterevalli yali balli Tahterevalli yali balli ![]() tahterevalli yali balli Tahterevalli yali balli ![]() tahterevalli yali balli Tahterevallinin bir ucunda sen ![]() bir ucunda ben İkimizde şikayetçiyiz dengelerden Başımda bulut ![]() doymadan unut Hangimiz ağır ![]() hep yükselen ben Sonsuz med-cezir ![]() sevgimiz esir Sen kumlardasın ![]() uçup giden ben Baharlar bitti ![]() çocuklar gitti Aşağı yukarı kaç sene geçti Baharlar bitti ![]() çocuklar gitti Aşağı yukarı kaç zaman geçti Tahterevalli yali balli ![]() tahterevalli yali balli Tahterevalli yali balli ![]() tahterevalli yali balli Tahterevalli yali balli ![]() tahterevalli yali balli Tahterevalli yali balli ![]() tahterevalli yali balli |
![]() |
![]() |
|