Cartel - Cartel |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cartel - Cartelcartel bir numara en buyuk cehennemden cikan cilgin turk 25 yasinda yuzbinlik araba nerden geldi bu para en iyisi sorma anlamazsan kafan almaz sorma yasadigin yeri tanimiyon sorma hergun savas caddeler kan kan bile kirmizi degil karakan karakan yine geldim buraya hakkinizi arayip sormaya geride kalanlari uyarmaya beraber olup carteli kurmaya elini vicdanina koyupta soyle bu hayat ne kadar surecek boyle cartel deyipte gecme bize guvende yanlisi secme kac kere soyledik biz cocuk sana bir turlu kulak asmadin lafimiza hadi birak onlari gel yanimiza gel gel gel cartele gel bilmiyorsan sana ogretirler gel gel gel cartele gel carteldekiler kan kardesler 95 cartel dile gelir sana ve su anda erci-e konusmakta cartel yanyana cancana beraber almanyanin caddelerinden al sana haber durum beter bak cartele saygi goster bomba rep seklinde geliyor ipucunu yaktik ates devam ediyor ona sana bana buna kuvvet veriyor konusda soylede susmada sende problemin cozumu bizde ve bende yabancisin diye seni ezemesinler cartel almanyanin 3 kosesinde bak bak bak cartel vurup gecer ama kime vuracagini iyi dusunup secer butun gece zarlar cartele hazirlar gibi geliyor ban yoksa suphenmi var kac kere soyledik biz cocuk sana bir turlu kulak asmadin lafimiza hadi birak onlari gel yanimiza gel gel gel cartele gel bilmiyorsan sana ogretirler gel gel gel cartele gel carteldekiler kan kardesler |
Cartel - Cartel |
11-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cartel - Cartelcartel - araba yok araba var mi? araba yok araba yok kardesim, nereye? araban yok ne o hava oyle seni seksi madafaka havan batsin lan altinda eski bi taka saka maka bitti gec arkaya arabalar kus olsa sen keles karga beslen sen kendini herkesten iyi zanneden nedeeeen? bana sorma bilmemem al babadan arabayi bindir manitayi arabada caldir zurnayi 190 mercedesle gezerim ben dokunursan yumrugu yersin hemen onde ahmet, arkada kerimdir elbet karakan yolda en iyisi buralari terket entel zonta mi desem sana acaba hayat sinema filmi degil sen unutma bunu da sen de artist degilsin ne kadar ugrassan da bos konusan avucunu yalar bu dunyada niye oyle hava atarsin son modelle son gazla basip gecersin yanimdan gectigin yerler toz ve duman hersey mukemmel her sey cok iyi yasayip gidiyoruz dert etmeden bi seyi tek araba yok bu da yani dert mi takma kafani yorma olmayan beynini is yok para yok araba yok dert cok ama derde derman yok ha sundadir ha bunda helvacinin kizinda araba kimdeyse manita da onda arabayi bana versene baba binip gideyim is aramaya atarim arabaya ben manitayi basarim son gaza ode sen parayi pencereyi ac ve kolun disari salla alti semer giyse zonta yine zonta cek hadi cek zonta burdan arabani git baska yerde at sen havani sahte gulumsemeleri gozum tutmuyor basit takilirsan senin isin cok zor kokana kariyla sosyete ayaklar sosyete ama fabrikada kart basar altina cekmis son model bi araba benzin almaya yok bes kurus para ver muzigi baslara seni paspal zonta dert mi sana eger yoksa ben de araba |
Cartel - Cartel |
11-29-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cartel - CartelCartel - Evdeki Ses evdeki ses evdeki ses bam bam mikrofonda kerim ter akiyor sirtimdan kolay degil boyle rap’te yerinde durmak ziplamak hoplamak cilgin gibi bagirmak icimden geliyor vahsice kudurmak iyi dinle gercekler simdi baslayacak uzun lafin kisasi discotecte basladi melez bir manita yanima yanasti bi melez ayakkabi ceketide hal hal birak bu ayaklari hepsi bayat biraz lak lak, samata ve gurultu evdeki ses evdeki ses bam evdeki ses evdeki ses bam bam evdeki ses evdeki ses bam evdeki ses evdeki ses bam bam evdeki ses, kes stres yapma hepimiz eglenmeye geldik buraya bir iki ses kontrol mikrofon elimde yaklas cekinme hele bir beni dinle benim adim alper ama bana aga derler soyledigim sozler tir gibi ezer gecer, ayni boks macina benzer ilk round da knock out ve galip alper karakan bomba gibi niye diye sorma yoktur iste direnme bosuna hosuna gidiyor iste bosuna inkar etme al sana karakan’dan bir hediye ileriye bak gecmise kafa takma bagir cagir tepin zipla atla iyice bir terle ic bir soguk ayran bizim gibi delilere her gun bayram evdeki ses evdeki ses bam evdeki ses evdeki ses bam bam evdeki ses evdeki ses bam evdeki ses evdeki ses bam bam |
|