![]() |
Özer Atik - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özer Atik - Şarkı SözleriÖzer Atik<<< Bence dinleyin arkadaşlar YOK BÖYLE BİR ŞEY Kaç gündür uykusuz gözlerim Geceleri uyumak yerine sana uyuyorum ![]() Kaç bahardır aşktan mahrum yüreğim, Kendimi sevmek yerine seni seviyorum ![]() Çok değil inan senin için ![]() Başımdan ne rüzgarlar esti Poyrazlara karayellere, kara yaslara durdum ![]() Ne sevdalar ömrümü tüketti, Ne şarkılar ne masallar ne yalanlar duydum Ben hep buydum böyleydim, bir tek sana yetemedim ![]() Yolunu kaybedip dünyaya düşmüş bir meleksin Bana beni sevme diyorsun yok böyle bir şey Vazgeçerim sanıyorsan kendini kandırıyorsun Vazgeçilir mi senden yok böyle bir şey ![]() Nasıl olsun ? Nasıl olsa geçer diyorsan, Geçmez bir tanem vazgeçmez yüreğim, Sen orda durdukça pes etmez yüreğim yar Yok böyle bir şey ![]() VER ELİNİ İSTANBUL Ver elini İstanbul gezelim senle şöyle bir Anlatacaklarım var sana, kulelerine ve çınarlarına Bir kızı sevdim İstanbul ben ona o kırmızıya hayran Sen kazan ben kepçe dönüyorum sokaklarında peşi sıra Yedi tepeli kadim dostum benim Büyüksün bilirim Yap bir büyüklük düğümle şunun yollarını kapıma Bana inan İstanbul tükeniyorum inceden Bilseydim aşk böyle bir şeymiş, seviyorum der miydim önceden Bir sızı geçmiyor İstanbul bir de sözüm geçmiyor ona Sözüm ona sevmeyecekmiş beni günlerdir her sözüm ona Yedi tepeli kadim dostum benim Büyüksün bilirim Yap bir büyüklük düğümle şunun yollarını kapıma Düşün ki boğazına dizilmiş söylemeye yeltendiğin her söz Mecalin yok, mecnunsun, yanıyorsun ilk defa Düşüm orda İstanbul bir yerinde uyuyor Yap bir büyüklük düğümle şunun yollarını kapıma |
![]() |
![]() |
|