![]() |
Yunus Emre Kerim - Paçavralar Yakılsın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yunus Emre Kerim - Paçavralar YakılsınFilistinli bir baba evine ekmek götürürken eşinin ve çocuklarının gözleri önünde tartaklanabilir, suçsuz yere tutuklanabilir ve insanlık dışı işkencelere maruz kalabilir ![]() Filistinli bir Müslüman camiye giderken israil askerlerinin tüfekleriyle yüz yüze gelebilir ![]() Filistinli bir çocuk okul bahçesinde oynarken atılan bomba sonucu hayatını kaybedebilir ![]() Sıktı kurşunları Müslümana, Lübnanın canı yanıyor Allah aşkına ! ![]() ![]() yahudi kurşunu bu benim mabedimi yıkamaz en fazla şehit edebilir ! ![]() ![]() O da erişilebilecek en büyük mertebedir ! ![]() ![]() Zaten bizim korkumuz yok ! ![]() ![]() hintten, yahudiden, ermeniden Müslüman yurtlarını koru sen Allah ne olur ! ![]() ![]() Savaşta doğdu ve savaşta öldü küçük çocuklar kan gölünde ! ![]() ![]() Ama siz Elizabethle Bryanı sikiştiredurun, ülkenizde amerika ah yazık ! ![]() ![]() israil kan döksün, Lübnan boynunu büksün ! ![]() ![]() Ama sizin savaş taktiğiniz önce çocuklar sonra kadınlar ve de malı mülkü ! ![]() ![]() system of a downun kuyruk acısını kimse bilemez, yazık onlara ! ![]() ![]() Dedelerini bir Türk öldürmüş, eline sağlık Atam, ruhuna rahmet ! ![]() ![]() Madem ermenisin o zaman vermelisin ! ![]() ![]() Gidip kendini bir mezara gömmelisin ! ![]() ![]() Tıpkı ermeni dedeni gömdüğümüz gibi, yine de Allah rahmet eylesin ! ![]() ![]() Yitirdi dağ gibi Türk evlatları, seyr halini almış kara toprakları ! ![]() ![]() Anaların babaların ağıtları sana neyine kadar anlatmalı ? ![]() ![]() Bana bunu söyle çözüm için illa ki can mı yanmalı ? ![]() ![]() Peki, tamam o zaman ! ![]() ![]() Varlığım Türk varlığına armağan olsun ! ![]() ![]() Ne Mutlu Türküm Diyene ! ![]() ![]() Vatan sana canım feda ! ![]() ![]() Bayrak sana canım feda ! ![]() ![]() Kahpeler saldırsın, kalleşler asılsın ! ![]() ![]() Yurt üstünde yurt kuran paçavralar yakılsın ! ![]() ![]() Vatan sana canım feda ! ![]() ![]() Bayrak sana canım feda ! ![]() ![]() Kahpeler saldırsın, kalleşler asılsın ! ![]() ![]() Yurt üstünde yurt kuran paçavralar yakılsın ! ![]() ![]() ermeni paşaları kardeşim olamaz, farkını bul o bir ******tır ! ![]() ![]() Soykırım olmalı hoşuna giden ve de systemi dinleyen alçaktır ! ![]() ![]() Haddini bilemeden ölmesin israil oğlu yerle bir ol ! ![]() ![]() Manifesto bu yol, kana kana bitmedi petrol ! ![]() ![]() Yeni rol yazılır ama hollywoodda ! ![]() ![]() Arada bir vatanıma yaklaşır, amacını anlamış olmalı kaçmadı bitch ! ![]() ![]() Bana çılgın denmedi boşa bile dolu koy ! ![]() ![]() Patlatırız ve de bak tekince bana, kalk diyince kalkacak asker ! ![]() ![]() Gücü yetmez kundaktakinin suçu ne şerefsiz ! ![]() ![]() Bari savaşta biraz haysiyetiniz olsun Allahtan kork ! ![]() ![]() Kaç kere yazıldı siz bile unutun ! ![]() ![]() Kitabınızın kaçıncı sayfasında var bu katliam ? ![]() ![]() Kutsal topraklara adım atamadan adınızı yazma ! ![]() ![]() Soyları burda da mevcut sözde paçavranı al ! ![]() ![]() Beni bayraklarıma dokunacak yok çek pis elini ! ![]() ![]() Emelini bile bile kuyruk acısı çek ! ![]() ![]() Esaretin bir bedeli de olmalı ben bilemem şükür uğramadım ! ![]() ![]() Kaldıran olmadı, hiç korkumuz olmadı, düşmanı bence de bu bitirdi ! ![]() ![]() Aydın geçinen terörist, gazete, yazar ders almadı geçmişten ! ![]() ![]() Halkımın aptal olduğunu düşünen her beyin hayatını yitirdi ! ![]() ![]() Vatan sana canım feda ! ![]() ![]() Bayrak sana canım feda ! ![]() ![]() Kahpeler saldırsın, kalleşler asılsın ! ![]() ![]() Yurt üstünde yurt kuran paçavralar yakılsın ! ![]() ![]() Vatan sana canım feda ! ![]() ![]() Bayrak sana canım feda ! ![]() ![]() Kahpeler saldırsın, kalleşler asılsın ! ![]() ![]() Yurt üstünde yurt kuran paçavralar yakılsın ! ![]() ![]() Vatan sana canım feda ! ![]() ![]() Bayrak sana canım feda ! ![]() ![]() Kahpeler saldırsın, kalleşler asılsın ! ![]() ![]() Yurt üstünde yurt kuran paçavralar yakılsın ! ![]() ![]() Vatan sana canım feda ! ![]() ![]() Bayrak sana canım feda ! ![]() ![]() Kahpeler saldırsın, kalleşler asılsın ! ![]() ![]() Yurt üstünde yurt kuran paçavralar yakılsın ! ![]() ![]() Vatan ! ![]() ![]() Bayrak ! ![]() ![]() Bayrak ! ![]() ![]() Vatan ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|