![]() |
Craft-Umut Sokağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Craft-Umut SokağıCRAFT-UMUT SOKAGI 2009 Kalbimin tam ortasında bilinmeyen yazıvar Aklımın odasından hiç çıkmayan yazılar Kalbe seni kazıdım bende hala izin var Dur hadi be demiştin ya durmaz hala kanar Sevgin çıkmaz sokaktı ben ise bir dilenci Gözlerin güneş gibiydi sanki beni isterdi Sözlerinde kalbe işler kalbim yabancı geldi Ellerin tenime işler tenin tenime deymedi Evet bir gün görmedin hemde bile bile Sevgim sana az geldi ruhum siyah bir bere Beni sevmedin bak yine yine gördün ölmedim Bir rüyan umut verir umudumu görmedim Evet Hala gözlerim gözlerim görmüyor ![]() ![]() Evet Hala kalbim kalbim seni unutmuyor ![]() ![]() Umut var hemde buram buram duymuyor Seni sevmeden söyle bu kalp sensiz atmıyor ![]() ![]() (Nakarat x2) Sevdigimdin yine sevdigim Gözlerim için bir umut gibisin Artık benim bedenimsin ![]() ![]() Yine bak yine bak benimsin Tut bakalım ellerimden hadi kaybolup gidelim Ben seninle hep vardım ama sen benımle gelmedin Sevgin benimle degildi evet sen bunu bilemedin Umutsuz bir şeymiş bu ben nasıl göremedim Tatsız bir sevgiydi evet bu yüzümüz gülmedi Bir gülüşün yeterdi fakat kalbin istemedi Sessizce bir kenara bir kenara çekilsem Şu anda dinledigin şarkının ikimizin olmasını isterdim Bir damlacık umut varsa söyle gözlerimi açıyım Velakin söylede yoksa etrafa öfke saçıyım Aklım okadar karısıkki ben kalbimi bulamadım Kalbimde tek bir kişi vardı ben hala onu unutamadım Evet Hala gözlerim gözlerim görmüyor ![]() ![]() Evet Hala kalbim kalbim seni unutmuyor ![]() ![]() Umut var hemde buram buram duymuyor Seni sevmeden söyle bu kalp sensiz atmıyor ![]() ![]() (Nakarat x2) Sevdigimdin yine sevdigim Gözlerim için bir umut gibisin Artık benim bedenimsin ![]() ![]() Yine bak yine bak benimsin |
![]() |
![]() |
|