![]() |
Hergele Ft Aytan-Hayata Restimi Çektim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hergele Ft Aytan-Hayata Restimi ÇektimBen ne günler gördüm Ben ne çileler çektim En sonunda yıkıldım Hayata restimi ben çektim Şimdi yalnızım Anladım ki dostlarım ![]() Yaşadığım aşkların hepsi birer yalanmış sadece tek bir gerçek varmış oda yalanmış bir güle kalbimi verdim dikeni düşünmedim şimdi kalbime battı yıkılan bir serseriyim bu yaşıma geldim ama ben aşkı çözemedim, her ilişkimin sonunda göz yaşı döken bendim, sevmeyi mi bilmedim ki yoksa bu kadermiydi kader bütün *****leri hep bana mı verdi ![]() ağlamak moda oldu inan bu gözlerimde geçmişi hayal edip dalıyorum dünlere, mazimde yatıyor çektiğim her bi çile ![]() aklıma geliyor vuruldum hep *****ce, yaralıyım ben işte bırakın kendi halime, geçmişi unutamam ki kazımışım beynime ![]() sitemim kadere beni düşürdün be dillere, artık her gün içer oldum isyan ettim kendime, gülmek nedir unuttum acılarla kardeş oldum, çektiğim bu çile zor geliyor inan yoruldum, acı bana eyy rabbim bağışla bu kulunu, yada al beni yanına yitirdim umudumu ![]() [ nakarat ] ben ne günler gördüm ben ne çileler çektim en sonunda yıkıldım hayata restimi ben çektim şimdi yalnızım anladım ki dostlarım ![]() yaşadığım aşkların hepsi birer yalanmış sadece tek bir gerçek varmış oda yalanmış ![]() ![]() ben artık hayata restimi çektim ne bundan sonra başkasını sever nede dostlarıma güvenirim ![]() bildiğim tek bir gerçek var şimdi anladım ki oda yalanmış ![]() hergele aytan ve dj intikam[yeah] ben ne günler gördüm ben ne çileler çektim en sonunda yıkıldım hayata restimi ben çektim şimdi yalnızım anladım ki dostlarım ![]() yaşadığım aşkların hepsi birer yalanmış sadece tek bir gerçek varmış oda yalanmış ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|