![]() |
İlkay Akkaya Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlkay Akkaya Şarkı SözleriBir yel esti usul usul Ayva güldü nar ağladı Ömrüm durdu ömrüm sustu Sanki gece geliyordu Gece geldi yıldız oldu Bahar oldu çiçek oldu Dediler ki gül ey insan Gecenin yolcusu geldi Hoş geldin yazık ömrüme Gözlerimdeki yaşlara Sensiz geçen boşa geçmiş Hoş geldin gülüm ömrüme Sonrası güzdü yağmurdu Soluksuz bir hıçkırıktı Paramparça ağlamaktı Güpegündüz kör olmaktı Ne olursun anla artık Gitsem ayrılık kalsam çöl Yum gözümü çürüyor her şey Bir sen varsın kal benimle Sen gidersen ne kalır ki Ömrüm susuz bağlarında Sen giderken dayanamam Ne olursun kal benimle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlkay Akkaya Şarkı Sözlerisevdan ile düştüm yaban ellere Dalıp çıktım ateşlere küllere Giyin demir çarık qel ardın sıra Daqlara yollara çöllere ![]() ![]() ![]() Diyardan diyara bir yol, Sor beni yarim yarim bul beni yarim yarim Gör beni yarim yarim Ah beni beni Sen kalem ol bende kağıt Yaz beni yarim yarim Çiz beni yarim yarim Çöz beni yarim yarim Ah beni beni Kurban olam mızrak tutan ellere Yanık yanık türkü diyen dillere Dertli DErtli name çalan dillere Daqlara yollara çöllere ![]() ![]() Diyardan diyara bir yol, Sor beni yarim yarim bul beni yarim yarim Gör beni yarim yarim Ah beni beni Sen kalem ol bende kağıt Yaz beni yarim yarim Çiz beni yarim yarim Çöz beni yarim yarim Ah beni beni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlkay Akkaya Şarkı SözleriAh Le Le - İlkay Akkaya Sana ben anlatamadım, dinletemedim Ah, doyamadım gözlerine Kimseler yapmadı bana, etmedi bana Böyle acılar ilk defa Ah lele yar uyan adına kurban Ah lele oluram yoluna revan Aldırma derdin ya, ardımdan ağlama Al beni yanına ben dayanamam Yoruldum yol bulamadım gelmedi yazım Ah, kıyamadım zemheriye Kimseler yapmadı bana, etmedi bana Böyle acılar ilk defa Söyleyen : İlkay Akkaya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlkay Akkaya Şarkı SözleriBir Şehri Düşlemek - İlkay Akkaya Bir şahri düşüme almışım Yarim seni orda görmüşüm Bir kalpsize gönül vermişim Şimdi ölüm benim amed içinde Bir gece bir gün olmuşum Şiir huylum hasret kelmışım Yari el koynuna göndermişim Şimdi yangın benim amed içinde Amed şehrim benim Sende saklı tüm düşlerim Amed yaram benim Sende kaldı tüm düşlerim Ben ne yanlışa meğil vermişim Yar yerine karanlık sarmışım Bağrıma yıldız basmışım Şimdi hasret benim amed içinde Bir damla bir sel olmuşum Dicle'yim aşka akmışım Koynumda resmin yatmışım Şimdi vuslat beniM amed içinde Amed şehrim benim Sende kaldı tüm düşlerim Amed yaram benim Sende kaldı tüm düşlerim Söyleyen : İlkay Akkaya |
![]() |
![]() |
|