![]() |
Rapozof Feat Emre Baransel - Nefesini Zorla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rapozof Feat Emre Baransel - Nefesini ZorlaEmre Baransel Eğer bitmişse işin terfi ettim Meğer gitmişse sen kendin ettin ![]() Kar depoladım cehennem akşamları için ![]() Harmanladım ılık bi hırs bilirsin o biçim ![]() Dağa çıkarken ipim koptu benim tırnaklarım kazıya kazıya zirveye ilerlemekteyim Dışardan bakan anlamaz,alnımda alın yazım yazmaz ki Sepete at bi silgi ![]() Hatayı yapan sen değilsin,o anki aklın Asıl sen hatalarını öğretmen gören, beklemeden ilgi her daim yapar doğru bildiğini Bi gün eğer yazamazsam kill in me so free Sır çıkar,hır çıkar,adın çıkar ![]() Niyetin tertemiz kirletmek için izin almazlar Ayık ol, şeytan frenini bile bile patlatmış Son sürat trafikte parçalar bacak kol ![]() ![]() Nakarat Açtım ya ellerimi sorma Sebebini yorma,duaları zorla ![]() Aç durma ellerini kaldır, Dileğini tut ve nefesini zorla ![]() Rapozof Pilimi bitiremedi bu küre rakibim ![]() O döndükçe ben ona hep zıt giderim Hayat arada araya girer ben şaşkın bekler Kafamı kaşırım ve bi karara varırım Ahımı alsada bu savaş çok çetin Ağrısı sızısı arada bi derin ![]() ![]() Alınma bu hayat bazen dalga geçer Ağlama,ağlatma sus ağzını açma! Yürek buzken gecelerde huzur yoktu Tıka basa kafa dert tasa doldu ![]() Kanlar gözden akar oldu Ağlatana en esef şekilde yuh çektim Evet ben cok çektim Ben özgür bir insanım biraz rahat bırakın Olanaksız knock out işte bu ringte ![]() Hayata yumruk attım, o kafa attı, kafam attı! Her acıda bi ders artı, artı kattı! Nakarat Açtım ya ellerimi sorma Sebebini yorma,duaları zorla ![]() Aç durma ellerini kaldır, Dileğini tut ve nefesini zorla ![]() |
![]() |
![]() |
|