Ayben - Günlerin Ağlak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayben - Günlerin AğlakGünlerin ağlak ![]() yalanlarının hepsi bir gün ah la döner geri![]() kim yanında kalır![]() hangisi kurtarır senin rapini Ceza gibi![]() ![]() Bense yukardan izledim her şeyi![]() kim yeni geldi ki hangi rap eskidi![]() aşk böcekleri mi kurtarır rapi![]() bağla eşini salma bir it gibi![]() ![]() ![]() Günlerin ağlak ![]() yalan aşkın fitnebaz ![]() koş ki yetiş yanıma![]() kurtaramaz seni rapin eri![]() bir başına yapamadığın rapler geri![]() Bense yukardan izledim her şeyi![]() kim yeni geldi ki hangi rap eskidi![]() aşk böcekleri mi kurtarır rapi![]() bağla eşini salma köpek gibi![]() ![]() ![]() AYBEN RaP1: Türkçe rapin mizahı gelişmiş ![]() komedyenin eli değdi biçimsiz ![]() technocular rap yaptı gereksiz![]() forumlarınızın hepsi seviyesiz![]() bak bebek bu sana ders olur ve bana![]() kükremek yerine kendi ipini çek![]() zira canın acıyacak ama ağlama ablan sana rapi öğretir![]() ![]() Çaresizlik desen eni![]() kitapta diss yok mu![]() Kendi yazdığın basit kaçmış ama kopya çekmeden bok Değilsin onu anladık![]() Dikkat et şimdiki manitana da o cücükler sulanmasın![]() tutarlı olsan belki seni kale alan olabilir ama![]() sen bir yalancısın![]() konserlerime casus yolla beni Telefon dan dinle![]() albümlerin diss kokar ama sen diss yapmadım de![]() ![]() DİSSTORTİON ep yi duyunca tadını anladım ![]() HAklısın çok üzüldüm farkı görünce![]() yeni kuvvet mira kerhanesinden çıkan en baba rap kıçımın kenarı![]() ![]() ![]() Nakarat ![]() ![]() ROKA rap2: 2eksik söyledin kuzum ![]() 1 62 senden uzunuuummm![]() bana Ahlak dersi verme sakın![]() hanımdan öte sana Ayşe yi sorarım![]() kız kıçı kırık bu ne çirkeflik![]() 8 senede mi geldi elektrik?_?Aman bu ne aşk bu ne celal![]() gözlerim yaşardı gülmekten![]() gelmiyor rapleriniz yürekten![]() Samimiyet yok beter arabeskten![]() fesatlık senin içinde mesken![]() sen banladın ben pm atarken![]() 3 yıl öncemiydi bilmem![]() arabada Sahto Ceza sen ben kim hakkında konuşmuştuk acaba![]() ![]() mic mic mic mic salako sen fuchsu beğenmezdin ![]() arkasından o rap yapmasın derdin![]() şimdi ne derdin![]() seni ne gerdi!? 7 senen beklide çok ezikti![]() goralı yiyince mi gaza geldin![]() Funky yi satarken utanmadın mı&Fuat ın karşısında dizlerin titrerdi![]() Cezayı görsen altına yaparsın![]() yıllar yılı radyoda pop çaldın![]() techno partylerinde dj![]() ekmek yedin nankör olma![]() diss yaptın yüzsüzlük diz boyu![]() seninle çalışan her kula yazık![]() nedense sonra atar sana kazık![]() sen ağla Mİc sen ağla![]() Mahsun misali yürekleri dağla![]() ceza dan arta kalanı topla![]() zira kargalık yakışmakta![]() tek artın lolipop olsun![]() lakin bir ucu sana batmakta![]() stüdyoda mc sin cut paste![]() sahnede playback oh yes![]() online ol ver cevabı![]() diss yaparken de sözlerin aynı![]() ![]() Nakarat ![]() ![]() AYBEN RaP3 DJ lerle hiç uyuşamadım ki ![]() tenkit etme şükret![]() ![]() Sahto gider Koleran sana kalır ![]() sayemde piyasaya sıçar![]() belki alan olur![]() albümünü yolla sen Müslüman olunca tavaf ederim![]() bu arada lolipopumu bitirdim![]() çubuğunu sakladım bir ara sana gönderirim![]() ![]() TEechno party sini neden unutalım ![]() kötü bir anın mı var![]() djler yüz vermedi mi sana![]() yan çadırda biz rap yapıyorduk oysa![]() 7 yılı sil kafandan ilk dissimi 2004 te yedin abartma![]() senin ağzında rap te yoktu o zaman![]() dissimle adın![]() anıldı hiç yoktan![]() ![]() ![]() Nakarat ![]() ![]() AYBEN rap4 Allahıma şükür ![]() elini SIKMADAN tanıdım nursuz ruhunu![]() ![]() yüzünün feri sönmüş![]() gözünün altı çökmüş![]() ![]() yaşını sordum 23 müş ![]() Rabbe küfür diye yalanlarla sen![]() ![]() göz boyarsın ama evliyayım ![]() diyebilecek kadar da beynamazsın![]() hiç oruç tutmadın![]() hatırlar mısın![]() ![]() evine 1 kere geldim Sago ![]() bir bardak çeşme suyuydu ikramın![]() o mu üstümdeki hakkın![]() boş ver gider iskiye su paranı yatırırım![]() saf halimle sterilim ve sen hastalıklı bir boş beyinsin![]() amateme koş belki geri alabilirsin![]() beynini geri tak bekle dirilsin![]() babamın her adımımdan haberi var![]() ölenimi sağ iken hoş tutardım ki Fatihamı eksik etmem![]() ve sen kendi halini düşünebilirsin![]() insan gibi davran laik evlat olda işinle adın bilirsin![]() dikkat et anneni seni doğurduğuna pişman etmeyesin![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat Günlerin ağlak ![]() yalanlarının hepsi bir gün ah la döner geri![]() kim yanında kalır![]() hangisi kurtarır senin rapini Ceza gibi![]() ![]() Bense yukardan izledim her şeyi![]() kim yeni geldi ki hangi rap eskidi![]() aşk böcekleri mi kurtarır rapi![]() bağla eşini salma bir it gibi![]() ![]() ![]() Günlerin ağlak ![]() yalan aşkın fitnebaz ![]() koş ki yetiş yanıma![]() kurtaramaz seni rapin eri![]() bir başına yapamadığın rapler geri![]() Bense yukardan izledim her şeyi![]() kim yeni geldi ki hangi rap eskidi![]() aşk böcekleri mi kurtarır rapi![]() bağla eşini salma köpek gibi![]() ![]() ![]() |
|
|
|