![]() |
Dj Suskun-Beyaz Gelinlik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Suskun-Beyaz Gelinlik[rap 1] İki yıl oldu seni ben tanıdım kalbime sevgiyi sen anlattın ![]() ![]() Hayatta herşeyi seninle yaşadım nefesim oldun beni sen yaşattın ![]() ![]() Yıllar geçti sana bağlandım ölümde olsa ben sana vardım ![]() ![]() Herşeyi sildim kalbime yazdım allahtan sonra ben sana taptım ![]() ![]() Oldu Mu şimdi seninde yaptığın sevgime karşılık bumuydu aşkın ![]() ![]() İki yılın bedeli bumuydu kaderim durduk yere kalbimi ağlattın ![]() ![]() Gittiğin ellere değer Mi sandın titanik misali sende battın ![]() ![]() Yok yok olamaz bundan sonra 5 para etmez Ki senin aşkın ![]() ![]() Bilmedin sevgiyi beni katlettin içimde sevgiyi aldın gittin ![]() ![]() Sömürdün herşeyi beni mahfettin benim için artık yoksun bittin ![]() ![]() Vicdansız zalim sevdiğim benim Bu sevgime layık değilsin ![]() ![]() Yalvarmam Ki bana geri dönsen ölürüm uğruna yine seni sevemem ![]() ![]() Sevmeyi yoksa oyunmu sandın gel hadi senle oyun oynayalım ![]() ![]() Ölümüne sev beni sonsuza bekle ben seni bırakıp gitsem böyle ![]() ![]() Olurmu öyle düşünüp söyle yalancısın sen kandım bende ![]() ![]() [rap 2] Hakkım sana haram olsun güzelim yalandı sevgin yalandı sözlerin ![]() ![]() İhanet ettin aşkıma sevgime beni tek başıma koyupta gittin ![]() ![]() Allaha söz vermiştin Ya hani ayrılmam diye yemin etmiştin ![]() ![]() Lanet olsun nasılda gittin hani ben senin için herşeydim ![]() ![]() Herşeyi verirdin hani benim uğruma çok sevmişsin beni kandırma ![]() ![]() Seven gidermi aşkını satıpta sen sattın beni bir hiç uğruna ![]() ![]() Vicdansız zalim sevdiğim değmezsin akıttığım gözyaşına ![]() ![]() Hadi git yoluna sana eyvallah karşıma çıkma bir daha aslaa ![]() ![]() Ölümde olsa sonunda aşkın hani gidecektik biz ebediyye ![]() ![]() Aşacaktık engelleri elele sevecektik biz öleyise ![]() ![]() Sorunlar çıktı bir bir önümüze sildin herşeyi bir kaleminle ![]() ![]() Anladım artık yalandı sevgin yüce allahım belanı versin ![]() ![]() Bensiz hayatın çileyle dolsun acılar tek tek hep seni bulsun ![]() ![]() Bedenin bensiz sararıp solsun yalancı dünyan hep son bulsun ![]() ![]() Sevmesin artık kalbin kimseyi yalancı aşklar kalbinin olsun ![]() ![]() Girmesin kalbine seninde kimse beyaz gelinlik kefenin olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|