![]() |
Gülşah Ft. Musa - Yalnızım [Sevenler İçin] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülşah Ft. Musa - Yalnızım [Sevenler İçin]Bu Şarkı Sadece Sevenler İçin Seviyorum Deyip Sevmeyenler İçin Değil Sadece Yürekten Sevenler İçin Senin İçin Ölürüm Deyip Yalan AtanLar için Değil GÜLŞAH: Döndün gittin bir hoşçakal demeden Şimdi bakarım ardından yalnızım ben MUSA: Bebeğim sabah akşam yanındaydım Hep canındaydım gördüklerime inanamadım Keşke yanılsaydım Sensiz olurum deme Unutma camın altında beklediğin günleri Hatıraları Sakın unutuyum deme o günleri Seni Çok ama Çok seviyorum ama Diyemem Artık Dön Geri Bebeğim Sen Benim herşeyimdin Gözümün nuru şuurumu kaybettim ben Sensiz yaşamak yanmaktan da beter BUNU HAKETMEDİM BEN ![]() ![]() Çok kişi demişti zaten Bu kız Seni şöhret için lüks hayat için satar Sen Sevmedin kızım sevdirdin Ben Severim hem de Allah'ına Kadar Geriye Kalan sadece AnıLar Meleklere derdimi anlatsam hepsi ağlarlar Yanarlar tabii eğer ortada bir ayrılık söz konuysa Oysa Ben Allah'ım Sanki rüyadayım Keşke biri gelip beni kaldırsa Bebeğim o kadar çaresizim ki Aynen aşkımızın karanlık yollarında gezen bir kedi gibi Deli gibi aşığım ben sana Seni aldatan ölsün Hadi gel yanıma Ben nice ayrılıklar gördüm Ömrümce nice kuşlar gördüm Kırılmış kolu kanadı Yeryüzü çekildi ayaklarımın altından Gökyüzü düştü başıma aynen bir tavan gibi Sen dur yavaş yavaş Her tur Bana derler Berduş Bazen Ağlarım Yani bana gel gele İstemiyorsan güle güle Tane tane katmer katmer Aktı Gözyaşlarım Kör gözlerim Seni özledim Caddeyi gözlerim Gözlerim kapalı Kalbim yaralı Yani bana küstün Sen beni üzdün Düzdür senin yolların Seni kolladım Kollarım bağlı Kulağım sağır Sen yoksun Bebeğim neye yarar Bu beden seni arar Sensin evet delisi zarar Senin elinde karar Benim kalbimde yara Benim elimde yüzük Bak bebeğim ne hale düştük Ne namerler gördük Mum gibi söndük Canlı canlı gömüldük Emildik,sömüldük,yenildik,süzüldük GÜLŞAH: Ararım seni bu yollarda yapayalnızken Yanar bu yüreğim bebeğim sensizken MUSA: Dolaşır birbirine yorgun ayaklarım Ellerimi koyacak bir yer bulamadım Nereye gitsem en koyu acıların Buluştuğumuz yeri görünce hemen ağladım Nereye baksam çıldırtan moral bozan bir akşam Ve garip bir ayrılık günleri düşmandan ayrılsan İçim yanıyor tuhaf oluyor insan Ecelin gelmesine gerek yok Sen aldın canımı Yarını düşünmeden Sen kapattın kapını Canımı verirdim senin için Yalanmış dolanmış Koynumda beslediğim Bir yılanmış Sevip kıyamadığım bebeğim Bir nankörmüş Yedi Veren güller solmuş Orası şimdi çölmüş Hatıra yüklü kervanlar geçiyor Dolu dolu gözlerimin önünden Kıyamet koptu ay tutuldu Sen farknda değilken Senin yüzünden yaprak yemyeşilken Nefret ediyorum ayrılık gününden Senin önünden eskiden geçerken istekle geçerdim Şİmdi ise yere bakarak Gökyüzüne suratımı asarak geçiyorum Fotoğrafları yakarak mutlu oluyorum Boşver kendimi sanarak özgürlüğe kavuşuyorum SENİ SEVİYORUM ![]() ![]() GÜLŞAH: Çek git bebeğim uzaklara Çek git ![]() ![]() Bavulunu topla bebeğim Çek git ![]() ![]() Seni sevdim bebeğim her zaman Bunu unutma ![]() ![]() Sen herzaman kalbimdesin Ruhum yanında ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|