![]() |
Terapi - Yarama Merhem Yok |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terapi - Yarama Merhem Yokdüşmanlık pişmanlıktır sen onu görmedin snn benim gibi insanlarınyarın ne yapacağını düşünmez elini kalbimin üstüne bir koy atış hızını ölçmeye kalkma ölçemessin tek mermimi kafama sıkıp gitmeyi bile düşündüm burda sessiz çıldıran anılı gören yoq anıl yazarsa tam yazar yanında yokum diosan yanım ve yarınım hiç dolmayacak yarınnı sorma bana kafam bir milyon gittiğin günden beri yoq yarama merhem bir insana koyabilecek en büyük şeyler en yakın arkadaşının çekip gitmesi ve sevdiğin insanın seni terketmesi kalbim olduğu yerde bağırırve yardım et içim sni ister uyanıpta yüzünü bir görsem anıl hızını alır ve düşer içimde güllerim erir elalemin güleceği hale geldim ben kendimi vurdum hala yanımda yoqsun ellerimi kırıp gözlerimi almak istediler ama vermm! çünkü bir daha sana dokunamam ve seni bir daha göremem şeytana teslim ettiğim bu 16 ![]() kalbimdeki bu derin yara 22 ağustos günü açıldı sıkı tutun dedim anıl salma kendini hayatın acımasız pençesine kalbimdeki yara hangi falda görülür kim merhem olabilir sndn başka benim ikinci yarım kara toprak bırakta kolumu son kez göreyim artık umudum kalmadı hayattan şeytanın yolunu kesip bni azraile teslim etmesini beklemekteyim artık gurbeti yaşamaktayım en dibe kadar düştüm bnden bu kdr |
![]() |
![]() |
|