Esra Kahraman Ex Love |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Esra Kahraman Ex Loveyou left me alone in darkbeni karanlıkta yalnız bıraktınand made the pain just like a shark ve bir sahtekar gibi bana acı verdin There is no need for talking konuşmaya gerek yokDon't get tired for explainingaçıklama yapmak için yorulmanothing will be same again hiçbirşey tekrar aynı olmayacakAnd our love never will begin ve aşkımız hiçbir zaman yeniden canlanmayacakstop telling me about your regretsbana pişmanlıklarından bahstmeyou'd never touch my soul againbi daha asla ruhumu okşayamayacaksınand never search my heart againve asla kalbimin derinliklerine inemeyeceksincause i don't want hear your usual liesyalanlarını duymak istemiyorumwowww, it's too late wowww,artık çok geç…i'm afraid ex love, i started to hatesana kızgınım ex aşkım, senden nefret ediyorum I deeply felt as i die ölümü hissediyorum derinceunderstood lately everything was lieve anlıyorum her şeyin sonunda yalan olduğunu Faught with my soul and heart ruhum ve kalbimle savaşıyorum Try to push you away so hardsenden kurtulmaya çabalıyorum |
|