|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çakmasısüper, dinlemnzi, edrm, madonna, sarkı, tavsiye, tripkolic |
![]() |
Tripkolic Madonna Çakması(Süper Sarkı Dinlemnzi Tavsiye Edrm) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tripkolic Madonna Çakması(Süper Sarkı Dinlemnzi Tavsiye Edrm)Yeah ah ahha ah ahha nigga ![]() Yeah nigga aha yeah yeah yeah ah aha ![]() Nakarat: Kaldırın elleri Tripkolic hoplatır ![]() Hiphop çakrası sevsinde anlatır ![]() Yanında Arto’lu Madonna çakması ![]() Çokta fifi lan godumun aptalı ![]() Kelime dağırcagını geliştirmen gerek ![]() Rapi bırakacan hesabını acil öde ![]() Yapamadığın rapi bırak gitsende ![]() Kendini kasma lan sesime bak aslan ![]() Gelirim Baskal’a çakarım asmala ![]() Benimle dans et Karatay yollarında ![]() Karamadan yeni mode çeketim ![]() Burası Pendik alayına bandik ![]() Bir elimde lirik var cebimde para çok ![]() Burası esko kırıldı rekor ![]() Kurulur oyun triptiko olmayın ![]() Nakarat: Kaldırın elleri Tripkolic hoplatır ![]() Hiphop çakrası sevsinde anlatır ![]() Yanında Arto’lu Madonna çakması ![]() Çokta fifi lan godumun aptalı ![]() Acarvesta Verse: Yow! Bana bir sorsan tahammülüm bitince ser sefil olur ![]() Bir bak sözüm özümde anlamazsın embesil ![]() Tekkenin karambölüm çift taraflıdır benim ![]() Elimi belime bağlayıpda sakin olmak istedim ![]() Yow! yow! rap bu deliye az gelir ![]() Dinlediğin şarkı benim bak içinde ![]() ![]() Delinin bu delisisisin mektikibin kepini ![]() Çok konuştu kancık ahkam ![]() Elimde var delil ![]() Ritim kaçıyo lan azcık ritmi bekleyin ![]() Sigara gibidir öldürür benim disslerim ![]() Tanımadan niye dissledin diye bir soru sorun ![]() Elimde silah varken sende bonibonun ![]() Nakarat X2 Kaldırın elleri Tripkolic hoplatır ![]() Hiphop çakrası sevsinde anlatır ![]() Yanında Arto’lu Madonna çakması ![]() Çokta fifi lan godumun aptalı ![]() |
![]() |
![]() |
|