![]() |
Ayyuka Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayyuka Şarkı SözleriHayat Derde Bandı Beni Tek kanatlı sineğim ben Uçmam ama ses yaparım Sese gelir örümcekler Ağa düştüm dert yanarım Tersi dönmüş karafatma Zıplaması mümkün değil Ya ez diyor ya ters çevir Halim öyle böyle değil Hayat derde bandı beni Çiğnemeden yuttu beni Kutusuz bir kibritim ben Benden ancak kürdan olur Bu halimle çıtım çıkmaz Yansam biraz ışık olur Hayat derde bandı beni Çiğnemeden yuttu beni |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayyuka Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayyuka Şarkı SözleriToz Bulutu Toprak kurdu yerde sürünüyor Çirkin karga gülüp eğleniyor Zavallı kurtçuk dönüp baksana Bir toz bulutu bile yok ardında Küçük oğlan kaçtı uzaklara Minik elinde bir armonika Sadece gitmiş olmak istedi Bir toz bulutu bile kalmadı geri Küçük kız sıkıldı oğlanından Olmaz dedi oğlan sen benimsin birakmam Kız gitti oğlanın gözü yaşlı Bir toz bulutu bile kalmadı gayri Adam çalıştı hem gündüz hem gece Eve yorgun dönünce canı oynaş çekince Kadın döndü sırtını yattı Bir toz bulutu bile çıkmadı gayrı |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayyuka Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayyuka Şarkı SözleriÜmitsiz Aşk Aşkımız başlamadan, Bitiverdi sevgilim, Kasırga misali Geciverdi sevgilim ![]() ![]() Selamını kestin benden Cok günaha giriyorsun ![]() Aşkımızı mahşere Bırakalım diyorsun Aşkımızı mahşere Bırakalım diyorsun Aşkında, sevgınde ,kalbınde taştan Cok hata etmıstık bız zaten baştan Silinisin bu aşkın hatıraları Günah, yazık bize hayır yok bu aşktan Günah, yazık bize hayır yok bu aşktan Yıllardır bitiyorum, Bir sevgili hasreti Bilseydim ayrılık var Verirmiydim kalbimi ![]() ![]() Başka birini bulmusşun Hayırlı olsun sevgilim En guzel mutlu gunler Senın olsun sevgilim En guzel mutlu günler, Senin olsun sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkında, sevgınde ,kalbınde taştan Cok hata etmıstık bız zaten baştan Silinisin bu aşkın hatıraları Günah, yazık bize hayır yok bu aşktan Günah, yazık bize hayır yok bu aşktan Bize hayır yok bu aşktan ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayyuka Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayyuka Şarkı SözleriTakınak Burdan baktım gördüm orda Gitsem alsam derim Gitsem alsam sarsam Benim olsa bir tek benim Gidip baktım orda değil Şurdadır istedim Sonra baktım şurda değil Burdadır istedim Hiç aklımda yokken Çıktı geldi birdenbire Saplandım kaldım bu fikre Bunca yıl beyhude Sandım orda burda şurda Gidip baktım nafile Orda burda şurda değil Kafam karıştı bak yine Anlayamadım ben bu işi Kavrayamadım bu gidişi Hiç aklımda yokken Çıktı geldi birdenbire Saplandım kaldım bu fikre Bunca yıl beyhude Sandım orda burda şurda Gidip baktım nafile Orda burda şurda değil Kafam karıştı bak yine Anlayamadım ben bu işi Kavrayamadım bu gidişi |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayyuka Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayyuka Şarkı SözleriDünya Hali Sağa baktım beni gördüm Öte baktım bizi gördüm Kah balıktım susuz çölde Kah deveydim deniz dibinde Gide gide bir yer buldum Gittim biraz orda durdum Kal dediler kalamadım Git dediler gidemedim Derin dalsam yüzemezdim Sığda kalsam bilemezdim Bildim ama bilinmedim Deniz oldum yüzülmedim Güzel olsam sevemezdim Çirkin olsam sevilmezdim Kah tavuktum altın kafeste Kah kanarya tahta kümeste Dünya hali -e hali Otur seyret şu ahvali Göremezin gülcemali Ödemezsen şu vebali Gördüklerin değil baki Hayat ani dünya fani Kah balıktım susuz çölde Kah deveydim deniz dibinde |
![]() |
![]() |
|