Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ateş, masal, sevdadj

Masal Sevda-Dj Ateş

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Masal Sevda-Dj Ateş

MASAL SEVDA
özlemedin sen zaten sevgi nedir bilmedin
kaç defa yandı kalbim görmedin aaaaaa
bitiyorum sayende yine yangın acı bende masal sevda sende

ben senin için nelerden vaz geçmiştim be zalim açamadan vurdun sırtımdan değerimi bilemedin yalanmıydı bu sevgin hadi söyle bende bileyim seni sevmekten başka bir şey yapmadım ki kör ettin gözlerimi kapandı gözlerimin perdesi kim sana değer verdi şimdi anlamam ki kim seni düşünür böyle delicesine bilmezsin
gönül bu engel olamadım sevgi bir kere seni umutlarım vardı yok oldu birden hepsi ama yazık oldu senin tercihin yine oydu şimdi bak hadi gözlerim doldu
gün geçtikçe uzaklaştın benden olduk iki bir yapancı ama neden
gün geçtikçe uzaklaştın benden olduk iki bir yapancı ama neden

kaç defa yandı kalbim görmedin aaaaa

çok zor oldu gözlerinden ayrı kalmak sevgilim ve hiç sevilmedim ve hiç asla artık bende bitkinim düşündün her gece bu aşkı ah bi bilseydin kalbimin sahibiydin bir kez olsun göremedin nedeni neydi söyleseydin hiç konuşmadın acısı bende saklı kaldı beni de suçladın lanet olsun eski günlerim yok oldu geride gelmez artık çok zamansız ayrılık bu daha da sevemez lanet olsun
aşk deyince sen gelirdin aklıma unuttum sanma sen yokken yalnızken odamda hayalin hep yanımda aklımın her bir köse sı senle doldu taştı yaşamak istedim bu aşkı karşı çıkmasaydın kaldım şaşkın bendenden çok şey istemedim bana bı kalbini çok gördün tekbir söz bile etmeden çıktın gittin bir kere çık özlemedin dile benden ne dilersen iste şu kalbimi vermezsem namertim kaç kere yandı bu kalbim sen beni görmedin hiç birini göremedin

kaç defa yandı kalbim görmedin aaaaaa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com