![]() |
Asker Şarkıları.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asker Şarkıları..Vatan borcu namus borcu gülüm sayılı gündür çabuk geçer derler ağlama sil göz yaşlarını anamada iyi bak ha benim yokluğumu sakın sakın ola aratma bak otobüsüm kalkıyor söyle bekleyecekmisin beni bekler misin? Bekler misin? Uykularım kaçtı Sabahın beşindeyim İştimaya Kalktı Çoktan benim askerim Kimisi Aslı'ya Kerem Kiminin gözlerinde nem Kimisi göçtü alemdeN Şafak kaçtı askerim Ekmeğim aşım helalim Sen nöbette dururken Ben seni beklerim Yollarını gözlerim(hasretin zor güzelim) Sabahsız geceler kan kustum ![]() ![]() ![]() ![]() Mektubunu aldım Cevabını gönderdim Tez gelir eline Merak etme askerim Kimisi Aslı'ya Kerem Kiminin gözlerinde nem Kimisi göçtü alemden Şafak kaçtı askerim Ekmeğim aşım helalim Sen nöbette dururken Ben seni beklerim Yollarını gözlerim(hasretin zor güzelim |
![]() |
![]() |
![]() |
Asker Şarkıları.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asker Şarkıları..Şafak söktü tan yerleri atıyor Tren gelmiş acı acı ötüyor Kardeşim şehit olmuş yerde yatıyor Ak elleri kızıl kana batıyor İlkbaharda her çiçekler bezeri Sonbaharda döker yaprak gazeli Kardeşim şehit olmuş nerde mezarı Felek beni taşa çaldı neyleyim Felek sille vurdu ben oldum sersem İyi olmaz dediler her kime sorsam Varsam da hekime muayene olsam İyi olmadık derdi hekim neylesin Ben gurbeti geze geze yoruldum Evvel altın idi şimdi pul oldum Değer bilmez kötülere kul oldum Felek beni taşa çaldı neyleyim Kanatlarım yoktur çırpınıp uçmaya Dizlerim tutmuyor karlı dağlar aşmaya Ellerim ermedi helallaşmaya Felek beni taşa çaldı neyleyim |
![]() |
![]() |
![]() |
Asker Şarkıları.. |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asker Şarkıları..O simdi asker cani neler ister ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aklima geldin gülüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarin birgün geliyorum ![]() ![]() ![]() O simdi asker cani neler ister ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O geceler gecmez bensiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarin birgün geliyorum ![]() ![]() ![]() O simdi asker cani neler ister uykuda mevlam beni ona goster ![]() |
![]() |
![]() |
|