Siyanüraltes - Gel |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Siyanüraltes - GelDün bugünüme karıştı kendiliğinden Ağlarım her güne başlarken Bi fotoğraf bile fazla mı yar Bu dağınık odamda sen ve de ben Ben bugümü yine yaşarım Sen gözünde farklı bi dünya kur Giden gelir mi Biten başlar mı yeniden Ben kaçarken yakalandım Ben gece gündüz ağladım Bunu bil canım bunu bil Ben birden çok yara aldım Dön yere düşen biri mi var arkanda bak Yere düşerken bugünüm de silik Ben yarına bi kumar oynamadım Nakarat2x Gel bugünüme doğsun Bi güneş ben hepsini sildim Kin nedensiz canım Ben sensizlikten bittim 2verse Ben benimle olabilecek bir rüzgar olsun derdim İçindeki hain manevi duygum Bilki her daim al senin olsun Beyaz bi perdeyi çek gözüne boyalı Dünleri de sil hafızanda kalmasın Gözyaşını hiç görmedim Nedeni beni sevmiyor olman sanırım Benim halimi sorma ve göz göze gelme Aşkı sakla nedenini söyleme Nereye kadar sürer bu böyle Her gerçek çıkacak gün yüzüne İnan ki her dertten daha çok dert Aşk denilen şey böyle bi illet Gittiğin günü sayaraktan geçti Deli misin olum dese de bu millet Nakarat2x Gel bugünüme doğsun Bi güneş ben hepsini sildim Kin nedensiz canım Ben sensizlikten bittim |
|